Syma_07 Sila66 kıyafetten hariç daha bişey almadım bende burda kalıyım fotoğraf atsalar daha güzel olur 😌
Minikmucizemmm26 Sila66 Instagramdan tasarımcı anneden aldım babynest takımı 👍🏼 mcd bag F36 çanta aldım 👍🏼 trendyoldan anne yanı beşik tırnak törpüsü anı kartları fırça-tarak seti aldım onlardanda memnun kaldım ben genel olarak sıkıntı yaşamadım yani😂😂
Sila66 Syma_07 oyun matını yenı sıparıs verdım gerısı hep elımde detaylı gormek ıstersen atarım cok memnunum❤️💋💋💋💋🌸🌸
beyzzsenturkk Sila66 cok gercekten cok kullanıslı tırnak makasına cesaret edemezdim pıt pıt hemen törpüyle hallediyorum
esiaks Sila66 yani aldım baya bişey ama kullanamadığım için bişey diyemicem 😂 ana kucağı park yatak bütün kıyafet bakım çantası anne çantası ne var ne yok hep internetten aldım 🌝
symag Sila66 lolons dan aldım. Kiyafetleri . Gayet iyi ve uygun. Başka birşey almadım. 🤭 Neler alacağımı da bilmiyorum suan
alya00 Sila66 ay ben tepeden tırnağa internetten aldım. Yaşadığım yer küçük bir yer doğru düzgün bir yer yok alacağım