Merhaba hanımlar. 26 yaşındayım, ilk gebeliğim. Geçen hafta pazartesi doktora gittiğimde sat a göre 36+2 idim. Ama ultrasonda neredeyse 39 hafta ile uyumlu çıkıyor ve kilosu 3600 çıkmıştı. En başında şeker yüklemesi yaptırdım, sınırda bile değildi herşey normal yani. Doktor beni bir daha görmek için 2 hafta sonraya randevu verdi. Yani haftaya pazartesi gideceğim eğer herhangi birşey olmazsa. (Su, Nisan) Ultrasonda göre suan 40 haftanın içindeyim o zaman ve sancılarım çok çok az hatta hiç yok gibi. Bir belirti yok doğuma karşı. Doktora da en başında normal istiyorum demiştim, onu bekliyor sanırım anlamadım. Ama bebeğimin içerde sıkıntıya girmesinden de korkuyorum. Ee kilosu da bu hafta 4 ü bulmuştur bence dikkatli beslensem de hızlı alıyor anladığım kadarıyla. Yani streste yapmaya başladım, ee şimdi iri bebek dedi normal doğumdan da biraz korkar olmadım değil. Eşim pazartesi gidelim istersen diyor. Gitsek ne yapacağız onu da bilmiyorum. Sezaryena alın deyip doktoru yönetmek istemiyorum, neticede doktor ne yapacağını bilir. Valla bir çıkmazın içindeyim. Sizce ne yapmayalım ? 😢