edasnbsss Bugün çatı muayenesi oldum ilk defa 37+4 haftalığım hiç korkulacak bir şey yok. İçiniz rahat olsun sadece kendinizi kasmayın 15-20 saniyelik bir şeydi 🥰🤗🫣
Prensesannesi14 İlk çatı muaynesi o haftada mi olunuyor peki acaba birde ilk nst ne zaman baglandinix
twofruits Prensesannesi14 her doktorun kontrol haftası farklı oluyor devlet hastanesinde 38+6 Haftada çatı muayenesi yapılmışı bana sıra beklerken kasılmalarım başlamıştı zaten 3 cm açılma ile direk doğumhane yatışı yapıldı 😊 o zamana kadar bakmamıştı hiç doktor
edasnbsss Prensesannesi14 her doktorun muayene tarzı farklı canım benim gittiğim doktor 37 de yapmayı tercih ediyormuş. İlk ntsye de 34.haftamda girdim
edasnbsss twofruits Bende bugün öyle bir şey beklemedim içime öyle bir şey olacak diye doğuyordu ama ne açılmam ne sancım hiç bir şey çıkmadı 😀
piiremsesinannesiii Prensesannesi14 benim doktorum bebek 2 buçuk kilo olmadan nts ye almıyorum dedi 33+4 de benim bu kilodaydı o zaman aldı ama diğer doktorlar neye göre alıyor bilmiyorum
Prensesannesi14 piiremsesinannesiii ben 24 haftalık oldum da merak ediyorum ne zaman olacak acaba çatı nst dihe ondan zor günler başladı bile benimki çünkü uykusuz ağrılı geceler 😔
piiremsesinannesiii Prensesannesi14 anladım canım bende çok heycanlı ve meraklıydım bu nts ye hiç de bi farklı yok bişey göbeğime sabitleyip yarım saat telefon da yasak uzanıyorsun
edasnbsss Prensesannesi14 30 dan sonra genelde yapıyorlar kimi doktorda doğum sırasında yapmayı tercih ediyor bi daha ki gidişinde sor olmazsa aklında kalmasın 🥰