AyFa1608 Hanımlar doğum sancısı girdikten bir süre sonra tamamen çıkar mı yoksa hafif ağrı olup arada şiddetlenir tekrar hafifleyebilir mi ? Umarım anlatabilmişimdir🤦
Hizligonzales AyFa1608 dogum sancisi gecmez baslarda uzun araliklarla hafif hafif girer sonra siklasir siddeti çoğalır
beyzzsenturkk AyFa1608 sancı gelir mesela 10 dakikada bir sancı gelir ve gittiğinde hic bisey yokmuş gibi olur belirli aralıklarla yoklar yani ben doğumhanye yürümek için sancılarımın gecmesini bekliyodum😂
Kiraz53 AyFa1608 gittikçe şiddeti artar aynı dakika aralığında gelir benim doğum yakinken 3 yada 5 dakikada Bi 30 saniye sürüyordu
AyFa1608 xxelifxx beyzzsenturkk Hizligonzales Ağrım hafif bi şekilde sürekli var ama 40 dk ya bir falan şiddetleniyor sonra hafiflityor devam ediyor. Nst den geldim az önce düzensiz çıktı 1-2 defa 60 a yükseldi indi. İnşallah yakındır doğum yoruldum artık hastanede kaç gündür 🤦
AyFa1608 Kiraz53 malesef düzensiz henüz bi var bi yok🤦 bide şaşırdığım biri açıklık bakıyor ilk geldiğimde 4 cm dediler, sonra 5 e yakın dediler. Dün 3 cm e düşmüş dediler. Başka birine soruyorum açıklık kapanmaz diyor. Şaştım kaldım ortada🥹
xxelifxx AyFa1608 açıklık varsa kasılmaların düzene girmesi için egzersiz vs yaptırıyor bazı ebe ve doktorlar ama inşallah yakında doğum yaparsınız gibi geliyor bana. Gebe okulunda açıklığa çok takılmayın demişti ebemiz çünkü parmakla ölçüm olduğu için ölçen ebenin parmak yapısı bile etkiliyor demişti
AyFa1608 xxelifxx haftam erken henüz o yüzden ne kadar durursa iyi diyolar. Şu an 34+2 ama gelişimi 1-2 hafta önde. Ciğer geliştirici iğneleri de yapıldı. Doktora sordum tekrar da hafta sonu dur pazartesi duruma göre belki eve göndeririz dedi. Bakalım bekliyorum öyle 🙂
xxelifxx AyFa1608 ben haftanız yakın sanıyodum sağlıkla gelsin inşallah o zaman. Tabiki ne kadar kalırsa o kadar iyi.