NisaSevgili Prilam kullananınız var mı bana etki etmiyor napacağımı şaşırdım mide bulantım asla geçmiyor.
Moom16 NisaSevgili ah bir ben varım zannediyordum🥲 ablam kullandığında bir tane kesiyordu doktorum bana yatmadan iki tane kullanmamı söyledi bana mısın demiyor kusturmuyor ama mide bulantısı aşırı devam ediyor üstelik 7+2 deyim ne zamana kadar sürecek bilmiyorum. Doktoruma söyledim çok koşmuyorsan sorun yok sen devam et peynir ekmekte yesen ilk etapta yeter idare et dedi siz kaç haftalıksınız
Tlyndnya NisaSevgili bende kullandım hemde günde 4 kere falan ama yine de mide bulantım da kusmam da geçmedi. Şuan 14.haftadayım biraz biraz su içmeye başladım ilk başlarda hiç içemiyordum hatta hiçbir şey yiyip içemiyordum. Zamanla olacak birşey sanırım sabretmekten başka çare yok az daha büyümesini bekliyorum bende :)
arirangg NisaSevgili Doktoruna sorarak Prilam ve Zofer birlikte kullanabilirsiniz. Ben öyle çare buldum
aysesmsk_ @NisaSevgili bende bir tane içince geçmiyordu doktorum sabah iki akşam bir tane içmemi söyledi sonrasında bulantılarım kesildi doktorunuza danışın bence
NisaSevgili aysesmsk_ bugün doktorum yok mecbur acil tarafına geçeceğim etkisi yok çünkü hiç geçmiyor
aysesmsk_ @NisaSevgili geçer inşallah dediğim gibi doktor da kullanmanızı söylerse çünkü aylarca bu durumdan muzdarip olan biri olarak söylüyorum bir tane yetmiyor🥲
NisaSevgili aysesmsk_ inşallah inşallah. Bende 2 tane içiyorum zaten ama faydası sıfır ilk aldığım günden beri
NisaSevgili Moom16 11+1 deyiz biz bulantılarım hep vardı şiddetlenmeye ve kusturmaya da başladı başa çıkamıyorum kesmiyor hiç bişey yedikten sonra midem çok bulanıyor yediğime pişman oluyorum.
Tlyndnya NisaSevgili inşallah beni de mahvetti psikolojik olarak çok yıprandım. Sabahtan akşama kadar hep bulantı günde 3-4 kez istifra derken artık dayanacak gücüm kalmadı galiba dediğimde hep bir güç buldum kendimde. Rabbim hepimize kolaylıklar versin ☺️🙏🏻
gzdyrdkl71 Bende kullanıyorum aksam yatmadan bir tane alıyorum 9+5 . Bir yetmiyorsa aksam iki oda yetmiyorsa aksam iki sabah bir oda yetmezse aksam iki sabah bir öğlen bir sekilde kullanabilirsiniz recetede okumustum.
Tlyndnya gzdyrdkl71 akşam iki sabah öğlen akşam bir kullanıyorum. Doktorum öyle verdi. Zofer de kullandım ama benim hiçbir türlü geçmedi maalesef ama denerim yine de belki iyi gelir :)
NisaSevgili gzdyrdkl71 bende reçetede öyle okudum da kafama göre bişey yapmaya da korkuyorum ya bebeğime farkında olmadan zarar verirsem diye
gzdyrdkl71 NisaSevgili haklisin tabi bana iki tane ic demesine ragmen ben korkup bir tane icmistim ilk zamanlar benim ictigim progestran da var bide kan civiltici igne kullaniyorum agir olur diye birle basladim cok sukur yeterli geldi simdilik🙏
Tlyndnya NisaSevgili bende öyleyim gerçekten ama dediğim gibi yavaş yavaş geçer inşallah 16.haftada rahatlarsın biraz daha diyorlar. Az kaldı onu bekliyorum bende canım 🙈