mercan88 3 gündür zorlamaya da rahatsız eden mide ağrısı var yaşayan var mı benim gibi endiise ettim biraz
kahvesever__ mercan88 bende çok yaşadım mide ağrısı ilaç versin doktorunuz gaviscon bana çok iyi gelmişti
Kadriye_Aksoy mercan88 bende aynı durumdayım 3 gündür üstelik akşamdan sabaha kadar oluyor uykusuzlukta ekleniyor.
Gzo mercan88 bnde 26hftaligim 20den beri nerdeyse vaar cok baharatli aci sogan yemeyin onlarda beni tetikledi hep bn yoğurt süt flan yeyince biraz gecyordu ilac kullanmadm smdilik🤷
Ayseseyittem kahvesever__ bende paronat aldım bugün cnm da doktor yazdı içiyorum 1 saat sonra yine aynı oluyorum sen kaç günde normal haline döndün yoksa seni de mi saatlik rahatlatıyor du
Ayseseyittem kahvesever__ nasıl geçti cnm valla ağrıdan ne gecem ne gündüzüm belli mi de ekşimesi de felâket
mercan88 benim de ara ara vuruyo ama sağ boslugum çok ağrıyor nedenini bilmiyorum arka tarafı salı doktora randevum var bekliyorum mecbur
Sevgi01 Benmde çok ağrılarım oluyor mide koruyucu yazdı doktorum yemekten sonra Bi kaşık iç dedi rahatlatıyor yoksa uyuyamıyorum