gbza Clover bunu doktora nasıl söyleyim soğan kokusu demeyede çekiniyorum ne bilim bu konuda çok kararsızım ya
Clover gbza cekinme sakın.vajinamın kokusu degisti bir akıntı testi yapar mısınız de..Cekiniyorum diye bebegini riske atma.kadın dogumcu dedigin zaten bu islere bakıyor....
Pinaryyim gbza canım akıntım var dediginde zatn hemen kokulumu diye soruyor. Suyu çok tükettigim zaman akıntımdaki koku yok olmuş oluyor.
dilarasrbst Pinaryyim sıvı tüketimi az oldugu zaman idrar ve akinti kokar enfeksiyon demisti doktorum bana. Su bol bol tukettigimiz zaman koku ve enfeksiyon kaybolmus oluyor
Papatyag gbza yahu olur mu öyle şey doktoruma soramıyorum, onlar kim bilir ne sorulara alışkın😊 eğer mantar vs oluşumu gibi birşey başladıysa sıkıntı yaşarsın belki bence sor çekinmeden. Yada doktorunu değiştir ☺
Gurbettebianne gbza doktoruna sor canım . Hiç birşey bebeğinden önemli değil .çekinirm demişsin ; tamam anlıyorum ama doktor bu neler ile karşılaşıyor .zaten hormonlardan dolayı onlar tahmin bile ediyorlar .sen doktora sor çekinme 🙏
Clover dilarasrbst katılıyorum bu soylediginize hamileligimden beri nerdeyse hergun 4lt yakın su iciyorum ve iyi geldigini soyleyebilirim....
Busranagme gbza kötü kokulu akıntım var de doktora . Koku neye benziyor derse soğan gibi de . Bayan doktora gitme şansın yok mu Can'ım ?
GizemDoan gbza iltihap olabilir çekinme söyle akıntımda koku var de benimde senin gibiydi akıntımda daha önce koku yoktu şuan var dedim doktorumda erkek tahlil yaptı iltihap çıktınilaç verdi hamilelikte zararlı iltihap üstünde dur aksatma
bebemibeklrken GizemDoan evet canım sigortalı fiyati bu biz fiyati sorali bir buçuk ay oldu hemen hemen Mayıs sonu haziran başı gbi dogum haftasi bakalim o zamana kadar fiyat ne olucak
Clover gt1205 sacmala sakın kullanmamazlık etme. Enfeksiyon varsa bebegin cok daha buyuk zarar gorur cunku senin dolasımından besleniyor.bebek korunaklı bir yerde.merak etme
gbza Aslında bende de iltihap vardı sonra doktor geçmiş dedi geçti dedikten sonrada oldu bi kere ben yarın söylerim doktora bu şekilde kokudan hiç bahsetmemiştim
Suadmsv Clover regl iken gel falan dedi işte yine muayene sanirim o gün iğne vericekmis ilaçlar hormonları alt üst ediyor diye kullanmak istemiyorum daha cok bitkisel şeylere guveniyorum ama bakalım..