Hhkskn Rabis0446 hiç bişey sormana gerek kalmadan herşeyi soyluyo sana en ince ayrıntısına kadar anlatıyo. 465₺ muayene ucretide
Emyergn Normal doğum 6.000 tl, sezeryan doğum 10.000 tl olarak söyledi selda hanım. Ekim ayına kdr verdiği ücret bu şekildeydi
Emyergn Hhkskn allah analı babalı büyütsün 🤲🏻 sanırım doktordan doktora değişiyor o zaman doğum ücretleri de çok enteresan
Hhkskn Fahriye1937 doktordan cok memnunum zaten senem aras’a gidiyodum. Ben memnun kaldım ani gelişen bir doğum oldu benımki herkes ilgiliydi
Hacer58 Rabis0446 Bende Bedia Zeynep’e gidiyorum ve ikinci hamileliğim ilkinde de ona gitmiştim çok memenınum gerek hamileliğim boyunca olsun gerek doğum anında olsun çok ilgili ve becerikliydi
Hhkskn Emyergn teşekkur ederim. Hiç bir fikrim yok canım danışmadan detaylı bılgı alabilirsin. Ben yarın gidicem hastaneye unutmazsam sorarım
Anakuzusu Rabis0446 Ali beye gifiyirum çok iyi güler yüzlü bir doktor doğumuna 15 gün kaldı normali destekleyen bir doktor inşallah sağlıkla doğar kuzucuklar 🌺🤲☺️