bastet OnlyBaby valla bana var gibi geldi inşallah vardır istersen birkaç gün sonra tekrar test yap zaten koyulaşır ya da direkt kan verebilirsin beklemek istemezsen 😊
OnlyBaby bastet ay ne diyim bilemedim ki bacım ya belirtimde yok bi geçen gün nedene maydonoz yedim bir baş dönmesi acayip bulantı gözüm karardı değişik, adet belirtimde yok şimdi hiç bişeyimde hayırlısı inşallah herkesin ya
eftelyaa1603 OnlyBaby aynen henüz çok yeni olduğu için böyle olabiliyor demkki inşallah vardır sendede
bastet OnlyBaby benim de hiç belirtim yoktu belirtilerim çook sonradan olmaya başladı, öğrendiğinde haber ver bize dee merak ettim inşallah hayırlısıysa vardır 🤲
OnlyBaby bastet tamam canım haber vericem teşekkür ederim fikrin için artık negatifse bile diğer yaptığım testlerde böyle olursa ilerde suya tutucam :)
OnlyBaby bastet kan vermedim ama hala adet olmadım 2 tane daha erken gebelik testi yaptım negatifti, onlar negatif çıkınca bende üstüne düşmedim ya adet düzensizliği yaşıyorum heralde kışında olmuştu