Acaba ne zaman bende buraya dogumumu yazacagim diye merak ederdim bugune nasipmis 23.03.2023 de gelen mucizem guzel kızim 38+2 de sezeryan oldum kizlar oncelikle sunu soyleyeyeyim ben hic ameliyat falan gecirmedim hatta igneden bile cok korkan biriyim ama sezeryan olacagim gun icimde hic korku yoktu cok heyecanliydim sadece cunku bizim ki yuzunu hic gostermiyodu biraz uzun olucak ama anlatmaya basliyayim sabah 8 de yatisim yapildi sonra damar yolu daha sonra ameliyat icin yukari cikardilar biraz orda bekledim ameliyathane doluydu tabi o sirada sezeryandan cikmis 2 kadin vardi yanimda onlar cok kotuydu hallerini gorunce beni de bi korku sarmadi degil sonra kendimi sakinlestirmeye calistim ve guzel seyler dusundum cunku kizima kavusacaktim kizlar bu arada benim dudagim da piercing var ve aksi gibi bi turlu cikaramadim cunku yuzum falan sistigi icin etime gomülmüştü ve ameliyathaneye girince kesicez dediler ama onlar basaramadi o sekilde oldum ve vurmalari gereken bir igneyi piercing yuzunden vuramadilar daha sonra belden vurulan igne gercekten hic acimiyo kizlar saniyelik bi sey sonra ayaklarima bi sicaklik geldi o sirada sonda da takilmisti tabi hissetmedim ve dakikalar icin minik kizima kavustum oyle guzel oyle sicaktiki o an herseyi unuttum ve fazla heyecanlandigim icin kalp atislarim yukseldi ama sonra sakinlestirici falan istemedim kizima baktim ve kendim kendimi sakinlestirdim 25 dakika surdu dogumum sonra odama cikardilar karnima bastilar hic hissetmedim uyusuk oldugum icin daha sonra uzerimi giyindirdiler ve o an biraz kotu soyle kotu belden assagi hissetmiyosun ayagini oynatmak istiyosun oynatamiyosun bu durum beni biraz kotu hissettirmisti 3 saat sonra falan uyusuklugum ayaklarima kadar inmisti sadece ayaklarimda hafif kalmisti saat 11.20 de cikmistim ameliyattan saat aksam 5 gibi agrilarim artmaya basladi ve iste burda basliyor ben normal oldugunu dusunuyorum sezeryandan dolayi ilk yurusumu yaptim ama 5 6 adim falan anca atabildim basim cok donuyordu sonra geri uzandim ve gelip kontrol ettiklerinde ameliyat yerim acilmisti ve ordan kanamam baslamisti surekli olarak ultrasonla bakip pansuman yaptilar ama inanilmaz derece de canim aciyordu hicbir agri kesici fayda etmedi bana sabaha kadar agladim durdum ve sabaha dogru tekrar kontrol ettiklerinde sag tarafimda icerden pıhtılaşma oldugunu ve ayaga kalkmamam gerektigi soylendi ama canim cok aciyordu karnima hem buz hem de kum torbasi koydular karnim cok sismisti ve mosmor olmustu sadece karnim degil vajina bolgemde hem ustten hem icerden sismisti ve surekli ayni pozisyonda kaldigim icin daha cok canim aciyordu zar zor bi sekilde sabah ettim doktorum geldi ve alttan muayene etti elini sokarak sanki icimde ki kanı patlatti ve akti baya kan sonra biraz rahatladim ve oturma pozisyonunda olmam gerektigini soyledi butun gun oturunca daha cok rahatliyodum bugun surekli yurumeye calistim oturdum yedim ictim ustumden atmak icin ve su an evimdeyim anneligimin ikinci gunu biliyorum baya uzun yazdim ama soyle bir gercek var bebeginize baktiginiz zaman herseyi unutuyosunuz ve yine olsa yine cekerim bu kadar aciyi diyorum onun icin deger Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin kizlar ve herkese kolay guzel dogumlar nasip etsin insallah var mi sormak istediginiz bir sey ??