bsrguneri03 Gece acıkmalarını neyle bastırıyorsunuz hamislerrr kolay pratik önerilerinizi alırım he bıde sağlıklı 😂🌸 -
Aybarsmom_ bsrguneri03 biraz yoğurt içine biraz salatalık rendeliyorum onu yiyorum güzel oluyor ☺️☺️ bazen de kefir içiyorum o da çok doyurucu 👌🏻
MadameHappy34 bsrguneri03 hangi hafta başlıyor acaba? 😀😬34+3 daha pek hissetmiyorum ya da uykum daha ağır basıyor.
Esra_57 Aybarsmom_ üfff böyle şeyler kesmiyor beni yaaa nerde sağlıksız şeyler ben orda nerde abur cubur ben orda offff
bsrguneri03 MadameHappy34 26. Haftadayım bu aralar arttı sanki biraz ama banada uyku daha tatlı geliyor 😂😂
defneveannesii_ O an canım ne isterse onu yiyorum 😅 mesela şu an canım yoğurt kaşıklamak istiyor ama dolapta buz gibi pek cesaret edemedim 😌
Sena-cy00 bsrguneri03 Bazen canım portakal istiyor gidip portakal yiyorum, bazen elma istiyor kırmızı tatlı olandan.. Az önce 1 elma yedim + soda içtim.. Midem yanınca soğuk elma bir de soğuk soda iyi geliyor..
Beratcan bsrguneri03 ben baş ucuma balık kraker koymmuşum çok acıkırsam bı kaç tane atıyom ağzıma gece çok şeyde yemek istemiyorum üstüne uyurum iyice kilo alırım diye 🥴
35_tecrube Bendede acıkma değilde aşırı susuzluk oluyor suya hiç dayanamiyorum normalde bu kadar su icmezdim hamilelikte içmeye basladim
G_Ulzeki bsrguneri03 genelde salatalık elma falan .bazen ekmek yerken de görüyorum kendimi🤣🤣 töbe estağfurullah diyorum
bademli_puding bsrguneri03 hamile kalmadan önce çok fittim hep derdim ki hamile kalırsam yediğime içtiğime dikkat edicem asla sağlıksız beslenmem ama gel görki hamile kaldım ve 26+4 kilom 75 😂😂 55 kiloyla hamile kalmıştım
Beratcan bsrguneri03 valla 58 le hamile kaldım şu an 62 kiloyum 19 haftalık hamileyim bana göre bu da fazla🥴çünkü son haftalarda hızlı bı kilo artışı oluyo 70 le doğum yapsam bile iyi inşallah fazla almam😆