Ginger_ Sevgili anneler gebeliğinizde bebeği kaçıncı haftalarda hangi bölgede hissediyordunuz 21. Haftadayım göbek deliğimin oralarda hissetmeye başladım
Likayolcusu Ginger_ 24 teyim ve sağda bazen göbeğin orta kısımları bazen üst kısımlarında his ediyorum soldaki bebeğimde çok hareketsiz nadiren karnımın altından vuruyor sadece 🥰
Aecer Ginger_ ben de yeni yeni hissetmeye başladım 18+2 deyim ama hep solda ve göbek deliğimde. Sağ tarafım hep bomboş :)
-mommm98 Ginger_ 19 haftalikken ilk oğlumda kasıklqrimda hissetim 2.gebeligim ve sezeryan doğum yapmış bir anneyim cocuk büyüdükçe sezeryan yerimde batma ve kasılma oluyor ya ondan yada riskim var ondan bilemedim
Zeliha_00 Likayolcusu maşallah kaç haftalık hamilesiniz benimde sağ taraftaki çok hareketli sol taraftan nerdeyse hareket hissetmiyorum
Likayolcusu Zeliha_00 aynen öyle sağdaki haşay çekiyor soldaki de arada bi yaşama belirtisi gösteriyor 24+0 oldum
nidosh En baştan beri ağırlıklı olarak sağ tarafta tekmeleri. Küçükken kasıklara yakındı şimdi göbeğin üst taraflarında
Likayolcusu Zeliha_00 sorma sorma ama alıştım ya huylarıda zıt olucak galiba biri sakin biri de canavar 🤪
Likayolcusu Zeliha_00 ikisi de mi maşallah benimde iki kız diyorlardı hep en son doktor birinin çıkıntısı var eminnolamadım dedi baklım bu salı yine gidicem
Zeliha_00 Likayolcusu evet canım tek yumurta ikizi oldukları için cinsiyetler aynı benim ilk tahmin erkekti zaten doktor öyles söyledi ondan sonrada zaten kesin erkek dediler
Likayolcusu Zeliha_00 yaa bende hep erkek his ediyordum çok şaşırmıştım kız denilince kızımdaki hiçbir belirti aynı değildi herşey çok zıttı ama nasip böyleymiş
Zeliha_00 Likayolcusu benimki ilk hamilelik kız ve erkek belirtisi nasıl olur bilemiyorum ama Rabim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah 🙏