Hyry_Mhmt Daha önce rahim filmi çektiren oldu mu nasıl oluyor zor mu çektirmek. 2 kimyasal gebelik geçirdim doktorum bi bakalım genel kontrol edelim dedi ama ben korkuyorum çektirmek istemiyorum
dolunay_6 Hyry_Mhmt ben yaptırdım uyanıktım katater takılıp ilaç veriliyo çok uzun bir işlem değildi biraz dayanmak gerekiyor
Dilekveuzum Hyry_Mhmt bende yaptırdım, bahsedildiği gibi acılı bir uygulama değil. Muayene olur gibi sırt üstü uzanıyorsun. Sonra alttan ince bir hortumla renkkş sıvı enjekte ediyorlar o sırada adet sancısına benzer hafif sancılar hissediyorsun sonra geçiyor. Korkulacak hiçbirşey yok
Pinkyy Hyry_Mhmt bende genel anestezi ile oldum,yapışıklık vardı o kesildi,odaya geçince hemen narkozuda çıkardım ve hafif bi ağrı ve kanama oldu o kadar,1ay sonrada hamile kaldım
Yuliya1219 Ben oldum. Benim doktorum genel anestezi ile yapti hic bisey anlamadim. Ilk uyandigimda hafif bi yanmam oldu bir de bir iki gun lekelenme o kadar.
Esmira101 İlkinde doğuda bi hastanede çektirmştm cihazları eskiymiş keşke ölsem demiştim. 2.de adanada çektrdm cihazları yeniydi 7 sn sürdü sadece. Merkez önemli yani. Ama ağrı eşiğiniz düşükse hafif anestezi isteyebilirsiniz