umutkaplidunyam Merhaba annelerrr haftaya sabah 8 buçukta randevumuz varr ama benim bebiş normalde o saatlerde hepp uykulu öneriniz ne yaa suratını görmek istiyorum 😁😁
Ebrarliva umutkaplidunyam canım bol bol su iç ve doktoru ayakta bekle hiç oturma ayakta olmaya çalış bide vişne suyu ve çikolata en çok ta bol bol su ic
Ginger_ umutkaplidunyam bana doktorum tok karnına gelmemi ve meshane boş olması gerektiğini söyledi gitmeden bir iki saat önce güzel kahvaltı yaptım soğuk kakaolu süt içtim iki çikolata yedim herşeyini gördük çok şükür bir de biraz yürü doktora girmeden
Hilalmvc Ebrarliva Ginger_ bizim de yarın 12de normal kontrole gittiğimde ultrason da hep keyfine düşkündü. Yarın da aynısı olursa vah halimize. En etkilisi çikolata sanırım kahvaltıdan sonra yiyeyim bari
Ebrarliva Hilalmvc vala en çikolata yedim yine acamadi başka sefer bol bol su içtim ve doktoru ayakta bekledim sanırım bu daha etkili
Zumra_elif61 umutkaplidunyam randevunu biraz geciktir veya çikolata falan ye canım biraz da konuş bebeyle uyanır inşallah 🙏🏻