tugceinci123 19+1 im. Rahim uzunluğum 3.00, doktorum serklaj önermiyor. 2 doz progestan kullanıyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Biraz endişeliyim
fatiss tugceinci123 ayni olcum ayni hafta ayni doktor tavsiyesi ayni ilac dozu ve ben su an 36 haftalik oldum rahim agzi uzunlugum 27 . Progestani 32. Haftada biraktim .hic korkma bazi kadinlarin yapisi geregi 30 mm cok iyiymis kisa degil ama onlem amacli kullandim ben ilac
selinnnn1 tugceinci123 ilk gebeliğimde benimde 27 ölçülmüştü 33. haftaya kadar progestan kullandım 38+8 doğumum gerçekleşti stres yapma sakın
fatiss tugceinci123 cok aktif olma is vs yaoma progestani kullan tamam yani aciklik olmadigi surece korkma . Aciklik olanlar bile 38 i goruuor
tugceinci123 Bugün tekrar kontrolümüz vardı kısalma olmamış hala 3.00 yatmaya devam ediyoruz çok şükür
tugceinci123 selinnnn1 ilk öğrendiğimde çok panik oldum, biraz da kadınlar kulübü okudum paniğime panik kattım ama şimdi sizlerin yorumlarıyla gerçekten rahatladım :) çok teşekkür ederim size ve bebeğinize sağlık diliyorum