tatlibekleyis Bekleyenler dikkat et canım ya doğum zamanı yorma kendini bende dinlenmek istiyorum ama kaldırıyorum kendimi bu günlerde bi enerji geliyor bi anda kalkıp işe başlıyorum yarıda gidiyor bütün enerjim
tatlibekleyis Muallimanne bende malesef geceleri sık lavaboya kalkıyorum kalkmak işkence oluyor kalktıktan sonrada tik yok
tatlibekleyis Kbrmrt bilmiyorum canım ama bence açılma kontrol eder suni dener herhalde takip etmem gerekiyor 41 haftadan sonra dedi
tatlibekleyis BamBi bende çok yürüyorum inşalalh doğumu kolaylaştırır bizim için bıraksalar kilometrelerce yürürüm
Acuka CerenKurt ay bendede 1 parmak acıklık dedi ve 3 gundur cırcırım ve duzensız adet sancıları arttı sız kac haftalıksınız
mhtp18 CerenKurt Bı yerde okumuştum ishal olmak dogumun basladıgının belirtisi olabilirmıs ınsallah kendi sancınla baslar canım 🙏
Bsk2101 Rasev aynen aynıydık canım bak sen anne oldun ne güzel ben beklemedeyim 🤗 darısı başıma inşallah 😊
Acuka Minnakkkk ya masallah kuzuma ya kurtuldun cok sukur dogum hıkayenı merakla bekliyoruz bızlerede umut ol
ZeyooZ Minnakkkk ayyyyy kuzum gozunaydiiiinnn ☺️ Cok sevindim normal dogurdun di mi?? Bende tik yok 😂 benimki pek tembel cikti yaaaa