tatlibekleyis ArzuGl bana 20 si dediler ama 40 hafta bitene kadar bekle gelmesse 41 de hastaneye yatiricam dedi bakalım 🤔
Minnakkkk tatlibekleyis aynen canım 😀 nıye ettım bu kez dogurmya dıyorum ama Yok olmuyor nazlı bu sene bebısler sanırım 😀😀
tatlibekleyis Akcasedanur şen anlattıkça kendimi gördüm bakalım bekleyiş ne zaman biticek Rabbim yardimcimiz olsun❤
tatlibekleyis mucizemizibekliyoruzz evet onu bekliyoruz benim eşim de biraz panik anı bi durumda giymek için köşeye ayarla kıyafetini çorabını bile diyor vakit daraldıkça onlarda stres yapiyor😂
Fulyarcak tatlibekleyis 38+2 benimde aşağıya doğru baskı ve arada karnımın sertleşmesinden başka belirtim yok 😀
Mevsimsel Ben yarın sezeryan oluyorum kızlar sayılı saatlerim kaldı Allah’ın izniyle dua edin benim içinde 🤩🤗
tatlibekleyis Mevsimsel Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle Rabbim sağ sağlim kavuştursun bebeğin e ❤
kymkkymk2106 Bsk2101 39+5 1 cm açıklk var dün gecedendirr kahverengi lekelenme var sancılarm var ama düzensz baklm inşallh foğum başlar hayırlısıyla
Bsk2101 kymkkymk2106 benim her muayeneden sonra oluyor kahverengi lekelenmem açıklık olduğu için her gittiğimde bakıyorlar ama ertesi güne geçiyor hiç nişan ya da su gelmesi yaşamadım daha.
Burcuneris Son 4 günüm Pazartesi oğluma kavuşuyorum inşallah 🙏🏻❤️ Arada kasılmalar oluyor sadece sancı yok çok şükür 💃🙏🏻
Didosegos Bizde yarin 40 oluyoruz uygulama da 1 gun kaldi yaziyo ama bizim iglan daha duracak gibi ne gelenim var ne gidenim surrkli uyumak istiyorum gunler hemencecik gecsin diye agirlasmisim iyice :))
Rumeysaylz Annisshh Teşekkür ederim canım 😊 Bebeğim makat geliş pozisyonda olduğu için spinal sezeryan oldum darısı başına olsun sağlıkla inşallah 😍 🙏
Ezgiaa tatlibekleyis 37+4 şafak 17🤗 Bugun kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor. Herhangi bir şikayetim yok ara ara kasılmalar dışında🤷🏻♀️
Ecrindemet 37+6 yiz.Dun gece ic bacaklarimda kasilma oldu.Felaket agridi hatta korktum ama sonra uyumusum.Yalanci sancilarim da oluyor bakalim.Hayirlisi olsun hepimiz icin 🤗
tatlibekleyis Ecrindemet amin canım gece bende de oldu ama kalkıp yürüyünce geçti bakalım bekliycez daha
Auynk Minnakkkk aynı gündeyiz , ve benimde durumum aynı 🤣🤣Ha bu akşam gideriz Doğuma diyorum sonra bir bakıyorum yine sabah olmuş ve hala beşik boş🤣🤣🤣🤣
Minnakkkk Auynk aynen canım 😀 geçen gece sabaha karşı 4 ıle 5 buçuk arası cok adet agrısı gıbı bı Ağrı cektım sabah esıme bugun tetıkte ol heran dedım garıbım kaç kere aradı gün ıcınde var mı dıye 😀😀😀
tatlibekleyis BuesraYildiz ay Allah yardım etsin canım garip bi dua ama inşallah sancin gelir sağ sağlim doğurursun 😀
RabbiminHediyesi Kızlar bizde 37+6 olduk çatı muayenesi oldum ama daha bebek biraz yukarida dedi doktorumuz bakalım ara ara kasklarima ağrı oluyor hayrlisi bakalim
gzmkly 37+4 olduk bizde 2cm açıklıkta var ara ara sancılar oluyor ama onun dışında bizim kızın geleceği yok hala 🙄