Seydusss İyi akşamlar kızlar, 16 haftalık olduk bugün kasıklarımda batma oldu şiddetli bir şekilde sürekli devam etmedi ama önceki haftalar gibi minik değildi gün boyu belirli aralıklarla yaşadım, bu haftalarda normal mi sizlerin de başına geldi mi acaba
Sezenn_ Seydusss iyi geceler canım kasılma denen şey bebeğin sertleşmesi yani karnında rahatsız edici tarzda bi sertlik olması durumudur. Bugün danıştım doktoruma hatta bende 16 haftayım. Doktorum eğer düzenli değil ve kanama yok ise bi sorun olmaz dedi . Bebek büyüdüğü için haliyle rahimde büyüyor normal bi durum dedi şuan için .
Hanifekorkmaz Seydusss Bende 16 haftalikten kontrole gittigimde doktorum yorulmaya bagli kasilmalarimin oldugunu soyledi dinlenmem gerektihini soyledi gunluk 10 bardak su ve kullandigim magnezyum ilacini gunde 1 defa aliyorken 2 ye cikardi suan hersey normal cok sukur ama kndinj cok fazla yormamaya bak
Seydusss Sezenn_ Çok rahatsız edici şekilde değil canım ama önceki haftalarda da oluyordu ara ara, şimdi elimde bi kitap var ordan baktım bu haftalarda normal olduğunu yorulmaya bağlı artabileceğini söylüyor, çok teşekkür ediyorum 🥰