Eliffiincii Şuan 38+5 haftalık gebeyim 39+1 de doktorum sezeryana alıcak bebek dönmedi dönme ihtimali varmı acaba yada dönmesi için ne yapmam gerek son anda dönen bebekler varmı. Sezeryandan biraz korkuyorum🤭
Eliffiincii YaseminBatrk ilk gebelik evet bebeğin başı yukarda olduğu için bu saaten somra dönmesi çok zor dedi o yüzden çok beklemek istemiyor
deryaumay20 40 a kadar bekleyebilirsin istersen ama sanırım fazla ihtimali olmuyor eğer sağlığınız tehliye girmiyorsa doktorun ile konuş biraz daha bekle hayırlısı hakkında:)
Eliffiincii deryaumay20 evet bende beklemek istiyorum ama dönme ihtimali pek yok dedi doktorum o yüzden bende çok arada kaldım 🤷♀️
YaseminBatrk Eliffiincii evet zor olabilir ama imkansız değil. Yine de en sağlıklı şekilde doğsun inşallah. Bence risk yoksa bekleyin son ana kadar. Eşinizin sesini kaydedip rahimizin üzerine koyun sesi orda duysun. Bebekler sesin geliş yönüne doğru yönelirmis. Ben kızımı böyle döndurmustum. Ama haftası daha kucuktu . Ve normal doğdu kızım 40+2 de
Hamidevahap 37 +1 im 30 haftadan sonra benım oglumda suan makat 30 unda kontrolumuz var bakalım doktor kilosu az dedı takip edelim dedi suyun gelirse hemen gel dedi