Eliyy Merhabalar eşiyle kan uyuşmazlıgı yaşıyan varmı kızlar 28 haftada ne oluyo acaba bilgi verebilirmisiniz
ArvenMom Eliyy benim var test yapıldı pozitif çıkması halinde iğne vuruluyor yada doktor gerekli görürse
hunilimom Eliyy onun için kan veriyorsun negatif ise iğne vuruluyorsun öğün sabah kan verip öğleden sonra da doktor yatış gösterip seni yatış yapıyor iğneyi vurulup 15-20 dk sonra çıkıyorsun biraz yakıyor
Zorrrannelik Eliyy İgne vurduyosun cnm önce bı kan testi aliyolar bebekle uyusmazligina bakiliyo ve negatifse Vuruyolar pozitifse nabiliyo bilmiyorum.
Anneoluyorum58 Haftada indirekt coombs diye bi tahlil yaptırıyorsun tahlil sonucunun negatif çıkması gerekiyor. Negatif çıkınca rhogam adı verilen iğneyi yaptırıyorsunuz okadar 🥰
ArvenMom Ezgifatma2010 ay pardon yanlış yazmışım hemen düzeltiyim uyardığın için saol dalgınlık 🤦🏻♀️
hunilimom Eliyy yok canım ben iki kez oldum hiç bir sıkıntı olmadı sadece iğne vurulurken biraz yakıyor o kadar
Zorrrannelik Mlkhgytgrdgg Gec kalimmadigi sürece bı kayiba sebeniyeti yoktur benim ilk gebeligimde bilkiydiuk lekenemem başladı eğer başlar başlamaz vurulsaydi kaybım olmucakti ama Allah büyük Tedbirli olmak en iyisi
Senemkaya64 Benimde eşimle çıktı benim negatif eşimin pozitif düşük tehilem olacaktı uyuşmadı için 14 haftada iğne vuruldum
Hayalim1_ Eliyy benimde vardı hemen ıgne yapıldı gebelikten önce olması daha ıyı ama gebeyken de vuruluyor sorun olmaz ama ne kadar erken o kadar iyi