Simgesahin25 Haftadayim fakat o kadar agirlastim ki kabızlık mide yanması iki lokma yiyip ağrı çekmek, kasılmalar ağrılar derken çok bunaldım gebelikten normal doğum düşünüyordum fakat son zamanlarda artık o kadar yoruldum ki oturup ağladım artık doğsun diye 🙄 sizler ne durumdasınız
Pinkgold Simgesahin25 37+1 vajinamda iğnelenmeler oluyor arada bir masaj yapıyorum öyle geçiyor baskı yapıyor devamlı lavaboya gidiyorum sertleşiyor düzeliyor bu aralar tuhaf doğuma hazırlıyor kendini galiba 😇 biraz heyecan biraz korku var duygular karışık 🙈🥹 penguen 🐧 gibi hissediyorum kendimi geceleri sağa sola dönemiyorum geceleri çok terlemeye başladım sizede de böyle mi acaba ???
Ebruacr Simgesahin25 ah canım bende 35 haftadayiz mide yanması bişey yiyememe bel ağrısı yatıp uyuyamama daha neler neler😥
Sulezeynep Simgesahin25 ben daha 30.haaftadayim böyleyim yaa dönememek yemek yedikten sonra rahatsızlık kasılmalar sağ salim kucağimiza alalim insaAllah zamanında ama acele.etmesin bebisler
Cansen Simgesahin25 iki dakka önce ağlıyordum daha son 1 ay nasıl geçecek diye… bende çok kötüyüm her yerim başka ağrıyor yatayım diyorum yatamıyorum Allah kolaylık versin bize
saccharin 35 bitti akşamları karnım semsert oluyor her akşam doğuruyorum sanıyorum 🫠nefes alamıyorum ful yatmam gerekiyor çok zormuş🫠
Seherak 36 oldum bende iki haftadan önce yine iyimişim onu anlıyorum karın mesane baskısından asla uyuyamıyorum ara ara sancılar gelıyor acılar zorluyor 38+6da sezaryen olucam gün sayıyorum inş saglıkla hızlıca geçsin
Simgesahin25 Seherak bu gidişle gelmek istemezse 38e kadar bende sezeryanla sonlandırmayi düşünüyorum 🥲
Azeriqizi Simgesahin25 daha 26haftadayiz ayni durumdayim ilerde ne olzcak Allah bilir.erkenmi basladi acaba?cok agurlastim yemek yedikten sonra nefes alamiyorum midemde tas var sanki🥺😭 saga sola donerek zar zor uykuya daliyorum oda 1 2saatden bir uyaniyorum
esiaks Simgesahin25 35+0 ım. Vajina, bel, sırt ağrısı. Kol uyuşmaları, mide yanmaları ve bir takım yuvarlanmalar mevcut 😂
Hulyakkus Simgesahin25 az daha dur 😂 36+6 yım halsizlik yorgunluk mide yanması sürekli uyuma isteği tuvalet e gitmeler bir an önce dogurayim perilerinin gelmesi ama doğumdan korkma vs nts ye sürekli girme 😅