AyseBilgece Kızlar sanki sökülür gelir gibi bi yanma ağrı var. Ama gidip gelen sancı gibi değil. Son 1 saattir düzenli ağrı gibi. Sanki adetimin ilk günü. Yani doğuma işaret olabilir mi
Serpilali01 AyseBilgece canim 2 gün önce bende aynı senin gibiydim sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı gittim hastaneye nstyebağladım 3 defa sancim çıkmadı benim ama sen yine de ihmal etme
Ozgetfkc AyseBilgece bende 37+2 deyim her hafta nst gidiyorum ve dun bugun 2 kere gitmek durumunda kaldim sanci gorunuyordu arada bende de sanci oluyordu ama normal diyor doktorum
Ozgetfkc AyseBilgece 90 i gordugude oluyordu cok dengesiz . Bebis hareket edip sanci yaptiginda 60 i da geciyor. Rahat olunca 0 10 arasida oluyor . Ama ortalamam 20 lerde. Boyle dengesiz oldugu icin 2 gunde 3 4 kere girmek zorunda kaliyorum
Kuzum06_19 Acıldede alltan muayene ediyorlar acılma var mı DİE bilemedim bide iki uc gundjr falan da ıc camasırımda beyaz akıntı oluyor sumuksu Bısey gıbı
sevindan1 Bugun bende de boyle sancılar vardı ve karnım sertleşiyodu baya bi bebek hareketide azdı sabah uyandıgımda suan iyi cok şükür bi bilgiye sahip olursanız bizide bilgilendirirmisiniz kontrolüm pazartesi diye sakinliğimi korumak panik olmak istemiyorum
Kuzum06_19 Normalde benimde pazartesi ama bu gece kendimi dinleyecem sabaha kadar baktım olmuyor giderim hastaneye