1 ay önce 36+1 de ikiz kızlarımı doğurdum. Biri 2100 diğeri 1450 gram doğdular. Büyük olan 20 gün kaldı kuvözde onu 11 gün önce taburcu ettiler diğer bebeğim kalmaya devam etti. Rabbime şükürler olsun küçük bebeğimi de bugün taburcu ettiler sonunda evimize gelebildik 🥹 tek bebeğe bakmaya 11 günde alışmıştım ama şimdi iki bebek nasıl olacak göreceğiz bakalım bol koşuşturmalı günler beni bekliyor anlaşılan ☺️ burdan tüm ikiz annelerine sesleniyorum erken doğumdan kuvözden korkmayın kendinizi strese sokmayın. Benim bebeklerimden daha erken doğan ikizler kuvöze girmezken benimkiler girdiler mesela bu işin haftayla da pek bir ilgisi yokmuş onu anladım. 36. Haftada bir bebeğim 1450 gram doğunca şoklara girdim ben çünkü. Bebekleriniz kuvöze de girebilir direkt taburcu da olabilir demem o ki şimdiden stres yapıp hamileliği daha da zorlaştırmayın. Ne yaşanacaksa o nasip oluyor insana çünkü. Zor mu evet zordu kuvöz yolu beklemek benim için ama en azından onlara iyi bakıldığını biliyordum sağlıklarının iyi olduğunu biliyordum sabretmekten başka da bir şey gelmedi elimden. Her şey hemen hallolsun hemen bitsin isteyen sabırsız bir insandım ben çünkü annelik bana daha bebeklerimi görmeden bile sabrı öğretti. Şimdi çok çok çok şükür ikisi de uyuyorlar yanımda bu günleri gördüğüm için çok şanslı ve mutlu hissediyorum kendimi. Allah kuvöz yolu bekleyen bütün annelerimize sabır ve dayanma gücü versin inşallah hepiniz en kısa zamanda kavuşursunuz bebeklerinize. Moraliniz ne kadar iyi olursa bebekler de onu hissediyor bunu hiç unutmayın. O yüzden mutlu ve umutlu kalın 🌸 ben kurtuldum sonunda darısı eeennn kısa zamanda benimle aynı şeyleri yaşayan annelerin başına olsun 🥹❤️❤️