cokkasmabeabi kahvetutkunu23 12 haftalığım dün iyiydim de bugün 10 dk içinde sahur yapmaya calisinca zorlandım yarın tutmayacagim zaten ara vere vere tutmayı düşünüyorum
femme kahvetutkunu23 hayır tutmuyorum 23 haftaligim. Sususluk ve yemek yiyememek etkiler diye düşünüyorum
Cansen kahvetutkunu23 bir gün tutup bir gün ye dedi doktorum son aylardasın suyun azalır belki dedi … bende öyle yapıyorum tutarken hiç zorlanmıyorum şükür yarın tutucam 32 haftadayız
Hacerdogan 21 haftalık olduk bugün tuttum şimdiye kadar bakalım zorlandığım yerde ara veririm bırakırım diye başladım zaten :)
esiaks kahvetutkunu23 zorlandıysanız tutmayın. Size farz değil. Normal bir zamanınızda kazalarınızı tutarsınız. Dinimiz kolaylık dini, eziyet dini değil :)
momy28 20 haftalığım iki gündür tutuyorum hiç bir sorunum yok doktorum oruç tutmayı önermiyordu ama ben denemek istedim zaten ne yesem çıkardığım için
Mti2209 kahvetutkunu23 18deyim 2 gündür tutuyorum. Allah’a şükür ne açlık ne susuzluk hissediyorum. Yine de ara vere vere tutucam.