beyzacmvrc Emzirme atleti 2 adet, 3 adette emzirme sütyeni aldım. Sizce yeterli mi? Birde hamile külodu aldınız mı alınmalı mı sizce
Hizligonzales beyzacmvrc ben 1atlet 2sutyen almistim ama keske sutyen yerine atlet alsaymisim sadece zaten gogus bolgesi ayni sutyen gibi oluyor benimki oyleydi en azindan ve sutyenden cok daha rahatti
beyzacmvrc Mrvrlblkn evde atlet çok rahat oluyo diyolar evde atlet dışarda sütyen iyimis ikisinden de aldım ben Kulotlar da son ay falan iyi olur 28+0 haftalık olucaz tam bu gece. Şimdilik çamaşırlarım oluyo ama son ay iyi olur herhalde o kulotlar birde sezeryan olursa dikis yerine denk gelmiyo lastiği onların
beyzacmvrc Hizligonzales yaa öyle mi 🤭 ben sutyen de aldım ama aldığım sayfa Trendyol a yeni girmiş çok uyundu bide kupon var nerdeyse 1 sutyen parasına 3 tane aldım o yüzden üzülmedim 😅
Hizligonzales beyzacmvrc iyi olmus ya illaki kullanirsiniz zaten ben ikinciye hamileyim simdi valla ikisinide almayi dusunmuyorum su rahat yasli sutyenlerinden alcam evde onu giyerim dışarda da normal takarim🤣
KayraVeAnnesi_06 beyzacmvrc 6 tanede ondan aldım hem hamileyken kullandım hemde doğum yaptıktan sonra kullandım Ebebekten aldım aşırı memnunum çok yumuşak ve kaliteli
hmg beyzacmvrc valla kilotu kesin al şuan 30 haftalığım 1 aydır yüksek bel kullanıyorum o kadar rahatım ki m beden aldım doğum sonuna kadar beni götürür 3 adet
beyzacmvrc Hizligonzales 🤣 zaten emzirme sutyenleri de bez ya. Aynı işi görür. Ben hiç de sevmem öyle bilmiyom nasıl takcam daha gelmedi 🤣
Aynenkanka beyzacmvrc emzirme atleti 1 tane aldım hiç benlik bir şey değilmiş emzirme sütyeni de almadım tiplerini beğenmedim ☹️ pentinin hiççamaşırı serisi var dikişsiz yumuşacık ince pedli onlardan aldım