ilkheycan92 Hanımlar hayırlı aksamlar bebegımin kıyafetlerini yıkayıp cantasını hazırlıcam ama bısey sormak istedim acaba beyazlara renklileri aynı aynı anda mı yıkadınız yoksa ayrı ayrı mı yıkadınız???
AlmilaninAnnesiii ilkheycan92 Ben bugün yıkadım. Çanta hazırlamak için hazırlık yapıyorum. Renklileri kısa programda yıkadım renkleri karismadi. Sonra beyaz ve çok açık renklileri beraber yıkadım yani pudra ve beyazları bir yıkadım kısa programda. Şimdilik bı sorun yok ama ayrı ayrı yikamani tavsiye ederim kumaşları bilmiyoruz sonuçta renk atabilir
bilghrz ilkheycan92 renk ayırıcı mendıller var onu kullanabilirsin tüm renkleri bırlıkte yıkayabılırsın
ilkheycan92 Ada022 cok kucuk oldukları ıcın ayrı ayrı atınca koca makınada kus gıbı kaldılar ondan sormak istedim 😊
ilkheycan92 AlmilaninAnnesiii kısa program benım makınamda 15 dk temizler mı bilemedim sizinde mi aynı acaba
AlmilaninAnnesiii ilkheycan92 evet benimde aynı. Doğrusu 15dk yazıyor ama 28dk sürüyor. Ama yeni alındığı ve kirli olmadığı için hijyen açısından sadece yıkandığı için problem olacağını düşünmüyorum. Tertemiz de yıkamış
Dahayokveannesi Papatyaa_01 bende oyle yaptim ama renkler birbirine girdi rezik oldu … renk koruyucuda yiprandj icinde makinan ah ah
Sercee bilghrz bebek kıyafetlerinde bu mendiller sakıncalı değil mi ? Hani tenleri hassas ya acaba etkiler mi?
bilghrz Sercee yok nıye zararı olsun ıslak mendil gibi sadece makınenn içinde kullanıuorsum aksıne rengini alıuor boya aktığı zaman onu topluyor
mnli ilkheycan92 genelde boya dökecek kıyafetler olmuyor bebeklerinkiler zaten boya dökeceğinden şüphelendiğiniz varsa ayırın ama ben hepsini bir yıkıyorum hatta oğlum 3.5 yaşında onunkileri hala renkli beyaz ayırmadan hepsi bir yıkıyorum
Papatyaa_01 Dahayokveannesi Allah Allah neden öyle olduki 🙄 ben iki mendil atmıştım nolur nolmaz diye benimkilerde hiç sorun olmadı
Dahayokveannesi Papatyaa_01 valla bende 2 mendil attim ama fost cikti . Makinann icinde parcalandi birde un ufak oldu kiyafetlerin ustunde toz toz kaldi silkeleyip astim anca .