Yeniannis_ Tusemciiim daha dün eşime yürüyüşe bak penguen oldum dedim😂 İlk haftalar depar atıyordum eşimde ilerde görürüm dediğinde aynen aynen diyordum😂 şimdi bi markete cıkınca yoruluyorum ama buna değer 😂😂
Tusemciiim Yeniannis_ yatağa sığmıyorum bacıııımmmm yatağa kendim minicik bişeyim sığmıyorum yürüsem tay tay gidiyorum karmakarışık duygular içerisindeyim daha nedeyim 😝😝
Semaazz Yeniannis_ ohh afiyetler olsun ben doğurduktan hemen sonra midyeci midyeci gezmeyi düşünüyorum ben aşırı pis boğazım hiç diğer kızlar gibi olamadim. İşkembe kelle paça midye kokoreç hepsine bayılırım. 😂😂
Yeniannis_ Semaazz görünüşü prenses olup boğazdanda vazgeçmeyen kızlarız diyelim😂😂 o tarz insanları asla çözemiyorum 😂 allah sahiplerine sabır versin😂 annem hamilelikte torba torba yedi midye Hastaneye yatmıştı hamileyken gitti odadakilere de dağıttı 😂😂😂
Gulnar_95 @"Semaazz"İlk başlarda çok yedim haftada 1 canim cekiyordu çok sukur birsey olmadi 35 haftaliğiz 🙏
gl12cn34 Semaazz kelle paça hastasıyım zararlı olduğunu değil aksine şifa olduğunu düşünüyorum hep içtim 😂 ciğer de birkaç kez yedim ona cok güvenmediğim için az yedim 😂 henüz doğurmadım ama suan bir sorun yok bebişimde cok şükür