esraEb Yuliaece haklı kız. Saçlarımız en yakın arkadaşımız gibi. Ben tesettürlü olmama rağmen kıyamıyorum. Düzleştirici fikrini söyle yine de inşallah bi işe yarar. Ama biriis yapsa daha iyi olur. Tek tek ince ince alacak o saçları. 😤
burcuali38 Yuliaece inşallah canım Allah senden de razı olsun ne güzel uğraşıyorsun güzel kalbinden öpüyorum ❤️
Yuliaece burcuali38 kurban olurum 🤍 nasıl ugrasmim ki yazık günah haline kızın daha gencecik yaşıtları dalga geçer diye ağlıyor dayanamıyorum
Yuliaece esraEb ben yaparım muhtemelen canım annesinde biraz saf bı kadın pek anlamiyo böyle işlerden üzülüyorum valla
burcuali38 Yuliaece yaa haklı tabi kız hepimiz geçtik o yaşlardan 🙁 inşallah bi an önce kurtulursunuz 🙏❤️
minikmelegim_ Yuliaece eczaneye gidin. Bir iki kullanımda kurtulursunuz. Bir için paranit ilacı almak istiyorum diyin verrler
esraEb Yuliaece giderken saç kremi falan sür öyle git. Kokuya falan gelmez belki. Ayakları kaysın tırmanamasın 😄
Ahsenimveben Yuliaece dene bunu çok sürmeyin ama diplere olacak şekilde kesin gider kızımda denedim gitti sukur