Yagmurcelk Kızlar bugün ikili taramaya girdim ve bebeğimin ense kalınlığı 2.9 burun kemiği gayet normal dedi korkuyorum umarım kötü sonuçlar almayız yarın başka bir doktora daha görüneceğim sizin bebislerin ense kalınlığı kaç çıktı ?
Meltems53 Yagmurcelk 1.5 çıkmıştı bizim. Bazen genetikte olabiliyormuş ense kalınlığı inşallah herşey yolundadır rahat olun 🙏🏻
Dnzglsm_123 Yagmurcelk aynı durumdayız benim bebeğimin de 2.74 çıktı. Başka doktor 2.60 olarak ölçtü. Bekliyorum bende öyle fetal dna veya amniyosentez önerdi doktor bana. İkisini de yaptırmadım henüz
Glfdnkygsz Yagmurcelk bebeğiniz kaç haftalık acaba, benim 13 haftalıkken 2.5 çıktı sınır değer dedi doktor perinatoloji uzmanına gittik detaylı ultrosana girmiştik sonra 2 li tarama sonucuna temiz geldi şükür içinizi ferah tuttun
Yagmurcelk Dnzglsm_123 ben pazartesi günü fetal testi yaptıracam canım sıvı alma işlemi riskli korkuyorum sende istersen fetal test yaptır aklın kalmasın 😢
Dnzglsm_123 Yagmurcelk evet canım o yüzden sıvı aldırmayı kabul etmedim. Fetal yaptırmayı düşünüyorum ama kontrolüm var salı günü doktor ne diyecek ona göre yaptıracağım inşallah. Senin de sonucun çok güzel çıkar inşallah sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah
Yagmurcelk Dnzglsm_123 inşallah canım benim amin rabbim herşeyin hayırlısını versin bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻😢❤️
Yagmurcelk Dnzglsm_123 sonucu bir kaç saat önce aldık rabbime sonsuz teşekkürler o kadar mutluyum ki mutluluktan ağlıyorum çok şükür Allah’ım sen ne yaptın test yaptırdın mı benim temiz çıktı umarım sende iyi haberler alırsın rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin ❤️❤️
Dnzglsm_123 Yagmurcelk ya çok sevindim canım çok şükür 🤲🤲💕💕 yapmadım canım ya geçen hafta kontrole gittim doktorum sağlıklı dedi bebeğin çok da şey yapmadı illa test falan yaptır diye bende Allah’a emanet ettim bebeğimi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Sen ikili test yapmamıştın değil mi
Smlaa 22 haftaliken ne kadar olması gerekiyo aceba biz bu gün 4 kusur çıktı ve gayet sağlıklı dedi doktor
Yagmurcelk Smlaa bilmiyorum canım ben iki hafta önce ikili tarama yaptırmıştım yani benim daha bugün 14 hafta oldu 🙏🏻
Yagmurcelk Dnzglsm_123 çok sağol canımmm hiç korkma stres yapma Allah büyüktür sağlıkla doğsun bebeklerimiz ❤️❤️❤️
Yagmurcelk Glfdnkygsz 14 haftalık canım doktorumuz bebeğimin ense kalınlığına 2.8 dedi ikili taramada bize fetal testi önerdi onu yaptık çok şükür bugün 9. Gündü sonuç temiz çıktı rabbim sen büyüksün 🙏🏻
Glfdnkygsz Yagmurcelk bebeğiniz kaç haftalık acaba, benim 13 haftalıkken 2.5 çıktı sınır değer dedi doktor perinatoloji uzmanına gittik detaylı ultrosana girmiştik sonra 2 li tarama sonucuna temiz geldi şükür içinizi ferah tuttun