aysess Canım verdiğin miktara doktora ulaşamamak , çok iyi bir hizmet yok demek ki . Bende özel capa hastahanesine gidiyorum , benim de doktorum numarasını vermedi bende sormadım belki son aylarda gerekir diye. Benim ücret uygun yine ama 2000 TL doğum suanlik.
Turgutbebek Engineermom benim doktorumun watsap hattı var ve 7 24 oradan aklında kalan soruları yazabiliyorsun ama izmirde malesef sana oneremicem
BerilGzl Engineermom Merhaba ben tatildeyken sadece 1 defa acıbadem bodrum hastanesine kontrole gittim, devamlı hastası olmayacağımı bile bile numarasını verdi. Dr Aybala Akıl mükemmel bir doktor. Keske hep ona gidebilseydim ☺️ 5 ay oldu hala ne zaman msj atsam 5 dk da döner. Kendi doktorumdan daha çok seviyorum 🥰
Dilaam Engineermom banada numarasını istediğimde cep verdi bi sey oldugunda whatzapptan yazıyırum istersen arabilirsin ama çalıatıgım süre aramaya bakamayabilirim dedi whataootan yazıyorum cevap veriyorr 15 binde cokmus cidden bizim 1.950 mi öyle bi sey kolan hastanesi
Mavi20 Engineermom normal değil hele ki gebesiniz yani. Benim doğum doktorumun ilk günden vardı numarası hadi özel klinik o yüzden diyelim. Göz doktorum dünya göz Hastanesi’nde ilk rahatsızlandığımda hastaneye not bırakmıştım bilgi almam gerekiyor dedim. Yarım saat sürmeden doktor geri döndü yol gösterdi ve gittiğimde özel numarasını verdi burdan ulaş bana diye. Pazar günü ilaç bulamadığımda arayıp muadil ilaç yazmıştı bana.
Yesimustafa Engineermom bide ödeme yapıyorsun öyle şey mi olur ben devletteki doktoruma ulaşıyorum doktora kalmış bi durum o
LinaDuru Çok saçma benim doktorum özel numarasını veriyo bütün hastalarına. Gecenin bir yarısı da arasak anında açıyor telefonu mesaj atıyorum hemen dönüş yapıyor.En geç dönüşü belki 2 saat sürmüştür onda da mutlaka doğumdadır.
Aliiss Engineermom ben direk size ulaşamayacaksam neden buraya bi ton para veriyorum derdim sanırım 15000 ya az bi meblağ değil gece gündüz her an her vakitte iletişim halinde olmanız lazım benim 2000 verdiğim hastane bana bu şansı sunuyorsa sizin hayli hayli ulaşmanız lazım kanaatindeyim 💁🏼♀️
OgretmenEva Engineermom göztepe medical parkta mehtap yazıcıoğluna gidiyorum. İlk muayenede biz istemeden numarasını verdi. Sormak, danışmak istediğim bir şey olduğundan çekinmeden arayıp, mesaj yazabiliyorum sağolsun hemen dönüyor. Kesinlikle tavsiye ederim 💕
HalisEbruoban Engineermom canım bende doltorun sahsı telefonu var gece ulasabılecegım ayrı acıl dırumlar ıcın bıde gunduz var bılgı almak ıcın
Fadime89 Kızlar cep numarasını veriyor dediğiniz dr lar hangi hastanede ismlerini yazarmısınız arayış içersindeyim de ???
HalisEbruoban Fadime89 ıstanbul anadolu yakası doktor soner doganyılmaz gece numarası ayrı gunduz numarası ayrı saat kac olursa olsun donuyo ve dogumunada gurıyo
nscaslan3437 Bende medicalpark bahçelievler irina ergül e gidiyorum 35 haftaligim bi şikayetin olursa hastaneye gel dogumhaneye ebeler bakar sancin varsa gerçekten durum ciddiyse onlar bana ulaşır numara vermem bizde insaniz uyuyoruz vs dedi iyide bizde bunu biliyoruz zirta pirta arayacak kadar düşüncesiz değiliz ne bilim bende bu konudan mutlu değilim
Aleynaabirke Engineermom benm doktorum bize ilk gittigimizde kartini vermisti bende hastanenin sanmistm her gittigimizde bisey olursa beni telefondan ariyabilirsiniz herzmaman demisti 2 hafta once disim cok agridi aradm acmadi bidaha aradm acmadi wp den yazdm o sirada ameliyattaymis cikar cikmaz msjimi okuyup beni kendisi aradi ve boyle kusura bakmayin hemen cikar cikmaz aradm mesajinizi okudum minusey veya parol kullan tamami diye cok ilgili bi sekilde konustu cok memnun kaldm boyle doktorlarda var yani