sclnrb Merhaba sevgili anneler, 18+1 olduk. 6. Haftadan beri geçmeyen bulantı ve kusmam var. Prilam işe yaramıyor. Zofer kullanıyorum artık o da kar etmiyor. Öneriniz var mi? Ne kadar süre daha devam eder?
Elf0404 sclnrb 12 haftalık hamileyim hap çubuk kraker hiçbirşey bendede işe yaramıyor. Sade sakız çiğnemek her gün olmasada bazen rahatlatıyor
Burcu395 sclnrb garip olan sey hiç bilmezdim kusma bugun 10+2 haftalıgız bugun oldu kusmam bu kusma olayı sonradan olanlar benım gıbı varmı
Mediha99 16 haftalığız prilam içiyorum günde 2 ama yine günde 2 kez kusarım her an bulantı bir de kızlar ben kusarken çok zorlanıyorum içim dışım paramparça oluyor sonra yüzümün her yerinde gözlerimde ağız kenarında nokta şeklinde çok yoğun morarmalar oluyor 2 gün geçmiyor aynı şekilde olan var mı
sclnrb Mediha99 doktoruna sorup Zofer kullanabilirsin prilamdan çok daha etkili belki sana faydalı olur canım.
annekuzusu_ sclnrb inşallah ben ilk aylarimda her hafta sonu serum yerdim aşırı bulantıliydi su icmeye hasretim korkuyordum içsem kusucam hiç bişe yiyemiyordum çok felaketti şimdi de oluyor olmuyor diyemem ama eskiye göre iyiyim bulantı bazı insanlarda hiç olmaz bazı insanlarda doğuma kadar olur bizfe demek doğuma kadar yaşıycagiz Allah’ım yardım etsin 😑🙏🏼