Sevensevilen ilaydadmrts aynı yer olmadığı için farklı sonuç çıkabiliyor. Bugün yaptığınız yere tekrar yaptırın iki güne
myangelson ilaydadmrts peki aynı yerde mi kan verdin bu da önemli bir durum ? Aynı yerde ve mümkünse aynı saatlerde ver demişti doktorum bana
ilaydadmrts myangelson yok hayır farklı birimlerde vermiştim bir önceki özel hastane bugünkü devlet hastanesi. İlk değerim 11 di bir gün sonra 22 ydi 2 gün sonra yani bugün 14.5 çıktı
myangelson ilaydadmrts 48 saat sonra tekrar ver istersen bugünkü devlet Hastanesi’nde verdigin yerde o duruma göre takip edilebilir. Çünkü çok değişebiliyor hastaneden hastaneye
myangelson ilaydadmrts farklı merkezlerde verdiğin için onun farkı da olabilir bence 2 gün sonra devlette tekrar ver canım aynı yerdeki sonuçları karsilastirmak daha doğru olur
ilaydadmrts myangelson ama öyle bile olsa 4 gün önce 11 di daha artması gerekmez miydi. Çok küçük diye mi böyledir
Nurca1 myangelson canım benimde salı gece 36.5 çıktı cuma sabah 70 çıktı bende farklı hastanelerde verdim sence benimki nasil
ilaydadmrts Sevensevilen 14.19 diye bir değer olabilir mi peki 141.9 olamaz mı iyice kafayı yemişte olabilirim ama
Sevensevilen ilaydadmrts bilemedim. Yaptığınız merkezle görüşseniz daha iyi olur. Allah hayırlı zamanda gönlünüze göre versin inşallah
ilaydadmrts Nurca1 şu anlık bir sorun yok gibi canım ama yarın tekrardan kan vermeni öneririm. İki kat artmıştı benim de. Şimdi düşmüş şok oldum dün gece çok üzüldğm
myangelson Nurca1 farklı merkezlerde verilince değişiklik olabiliyor genelde doktorlar 48 saat arayla aynı merkezde ve mümkünse aynı saatte istiyorlar yani sonuçlar iyi gibi ama 3 gün kadar var arada ve farklı merkezler o yüzden bilemiyorum canım