denizers Kızlar kürtajdan sonra ilk regli mi oldum bugün ama inanılmaz agrım var .ve yogun 😞bugün kürtajın 28.günü
Beklenmeyenmucizem denizers biraz ağrılı oluyor canım geçmiş olsun benim normalde de çok ağrılı olurdu ben o yüzden fazla hissetmedim
Seda54 denizers öyle oluyor canım benimde çok olmuştu normalde adet sancısı bilmem ama kürtajdan sonra çok oldu
ardengunes denizers benim hiç ağrım olmamisti ama normalde de ağrım olmazdi belki bununda etkisi vardır
denizers Beklenmeyenmucizem saol canım ilk gün ondan sanırım :(peki doktora gittin mi canım adetken ,bana gel dedi doktorum
Beklenmeyenmucizem denizers kürtaj olduktan on gün sonra gel demişlerdi sonrasında kan tahlilleri ile takip ettiler beni adet olduktan sonra gitmedim ben
denizers zdemKln anladım canım benim de normalde hep ağrılıdır bu sefer biraz daha fazla hissettim agrı
Bernaderen denizers git canım cünkü muayenede rahmin toparlanmısmı tamamen temizlenmismi hamileliğe hazırmı diye hepsine bakıyo doktor
Beklenmeyenmucizem denizers bir bildiği var ki gel demiş bazı doktorlar gün veriyor mesela adetin 3.günü yada son günü gel diyorlar sana gel dediyse git muayene ol canım bunlar önemli şeyler takip edilmesi gerek bence
Bernaderen denizers evet canım aynı benimde öyle oldu cok ağrılı ve yoğun hatta bez takmayı bile düsünmüstüm pet yetistiremedim ben ilk gün
Mervekrgl Ben normalde çok ağrılı olurdum ama kürtajdan sonraki adetimi hiç hissetmedim bile. Bi anda bacaklarım ıslandı adet olmuşum
Anneolacak Mervekrgl benim sonraki hic bir reglm agrili olmadi. Hatta siskinlik bile. Hissetmiyorum artik