Elf0404 12 Haftalığım oruç tutuyorum. Gün içerisinde acıkmıyorum ama iftarda az yememe rağmen inanılmaz derecede karnımda ağırlık hazımsızlık kusma isteği oluyor. Yaşayan varmı
cokkasmabeabi Elf0404 çorbayı için biraz bekleyin namazı vs kılın sonra yiyin parça parça. Dün ben de yerken bı tikandim garip bişey oldu biraz oturdum ettim sonra devam ettim yemege
MadameHappy34 Elf0404 1 gün tutup 1 gün tutmayarak deneye bilirsin ve hızlı yiyorsan o sorun yapıyor olabilir
Sahradmla Elf0404 evet bnde dün tuttum çok iyiydim ama iftardan sonra maf oldum mide ağrısı bulantı dan sahurda bile ezan okuduktan 10 dkka sonra herşeyi attım iftar yemeği çok kötü yaptı tutmayı düşünmüyorum
Elf0404 Gulu22 doktor tutabilirsin dedi bende deniyorum 2 gündür gün içerisinde sorun yon ama akşamları kötü
hemsireanaa Bende bugğn denedim ilk kez sofradan kalktığım gibi çıkardım.daha bulantılarım geçmemişti bu halde nasıl oruc tutmaya niyetlendiysem büyün gün öğürerek gzdim zaten denedim ve olmadı .Rabbim tutanlara güç versin