cansualtikulac Kızlar yarın ilk muayenemiz var peçeteye sildiğimde çok çok açık beyazımsı pembe akıntı gördüm korkuyorum 1 düşüğüm bar yaşayan var mı?😞
Slakiprtci cansualtikulac benim de aynıydı canım adet olucam başlangıç sanmıştım kasık agrısı vardı aşırı derece de pembe leke vardı 3,4 gün boyunca bi test yaptım cızgıyı gördüm doktora gittim bazılarında olur yerleşme kanaması dedi şuan 23 haftalığız Allah’a şükür sağlıklı balım
Lina-Annesi cansualtikulac ayaklarını yukarıya doğru dik ve yat canim.kalkma. yerleşme lekesi olabilir Her ihtimale karşı önlem iyidir
Kafi cansualtikulac çok yoğun değilse yerleşme kanamasıdır diyicam ama gene de dikkat et canım benim de az az geldi yerleşme kanaması sandık ama sonra aşırı kanamam oldu çok şükür bebek iyi ama hala az az devam ediyor progestan iğne ve hap kullanıyorum tavsiyem yorma kendini bol su iç doktor öyle demişti bana
Sareee39 Canım bence yerleşme kanaması korkmana gerek yok genelde bazı kişilerde olur bazılarında olmaz yine de strese girme randevunu bekle
Slakiprtci cansualtikulac inşallah sen sıkma canını herşey güzel olacak şu mübarek günde dualarım seninle 🥰❤️
cansualtikulac Kızlar bugün kesemizi gördük bebeği de gördük pirinç tanesi kadardı fakat devam ediyor azcık azcık sildikçe geliyor doktor kesenin etrafında kanama yok dedi ama ben yinede korkuyorum yaşayan var mı