Emineedrk Hazalaskin en sevdiğimmm pirinç biraz bayar gibi geldi banada 😅♥️ pazarda ıspanaklı börek yaparım diyorum ama yanına napçam böreğin bilmiyorumm 🥹
Emineedrk Deletedmom_1003 taze fasulye yiyorsa taze fasulye olabilir pirincin yanına musakka da güzel olur bezelyeli patates yemeğide oluuuur 🤭😅
Hazalaskin kahvesever__ o nasıl çocuk kız öyle benimki ya tepemde ya paçamda tuvalete gidiyom kapımda bekliyor
Aaaysee Deletedmom_1003 dün çorba,tavuklu fırın yemeği pilav Bugün,karışık kızartma üzerine yoğurt sos,sebzeli bulgur çorba vardı Yarın da pizza yapcam canım,belki fikir olur diye yazdım hepsini 🌸
Hazalaskin kahvesever__ Benim kız 10 kilo e ben de 50 kiloyum kanguruyla duruyoz evde bile ya fıtık oldum yada olmak üzereyim 😂
Esoo0698 Deletedmom_1003 Benimkide sulu yemek yemiyodu patates yemeği ve sulu köfte dışında. Ben bu oyunu bozdum ve sulu yemeklere alıştırdım artık 😁😁 kuru fasulye ve nohut yemiyor hala 🥴 neyse bugünkü menüm Mantı Çorba Salata Karpuz
Hazalaskin Esoo0698 nasıl bozdun ya valla yemediği çok yemek var nasıl alıştırdın anlatırsan duacın olurum 😂🙏