Ebrarliva Tripkolikkkiz hayırlısı buymuş demek bende acaba kordonmu diye hala inanmak istemiorum detayliyi bekliorim
4kuzuannesiyim Mk1350 kız bu bebek ya valla artık alıştım bu cinsiyet tahminlerine yemin ederim ücretli bakmaya başlıcam canım kız bu bebek öğrenince haber ver
Mk1350 4kuzuannesiyim ayy tek kiz diyen sizsizni hadii bakalim insaallah sizin dediginiz cikar oğrenince hemen gelicem 😍😍
Seyma_erkan27 3kuzuAnnesiyim kayinbabam kaynanm mında 9 çocuğu var 6 kız 3 erkek olmuş kız ağırlıklı babadan geldiğine bende inanıyorum gerçekten 👍
3kuzuAnnesiyim Hacerdogan benımde bır kuzenımın 6 oglu var:) bırının 4 . Onlarda bır turlu kızı bulamadı.
Hacerdogan 3kuzuAnnesiyim Mesela kuzenim 3 kızı vardı son dedi artık pat 7 sene sonra hamile kaldı istemeden aldırıcam diye ağlıyordu eşi izin vermedi çok güzel bi oğlu oldu şimdi 2 yaşında 🤣 nasipte varsa yaşamadan ölmeyiz.❤️ kimseyi takmayın amannn
4kuzuannesiyim Bahar_Turan canım senin bebeğin tam belinden asagısı görünmüyor ben zaten oraya bakarak yorum yapıyorum
4kuzuannesiyim 3civcivannesi canım benim ayaklarıyla kapatmış bebeğin ben net görürsem yorum yapıyorum seninkini göremedim tam
Hacerdogan 3kuzuAnnesiyim Bende mesela 2. Kızımı doğursam artık yeter diyoruz ama hep dua da ediyorum Allahım sen erkek evlat duygusunuda nasip et bize diye 🤣
Berivan6749 3kuzuAnnesiyim Canım yazdıklarını okudum bende senin gibiyim 15 haftalık özele gittim kız dedi bütün belirtileri erkek ama tekmelerinide sağdan hissediyorum şimdi 22 haftalık oldum bir kez daha gidicem eşim erkek istiyor :(
3kuzuAnnesiyim Berivan6749 esım kaderıne razı ben istiyorum ve Allahtan umut kesılmez dıorum:) kacıncı cocugun