Basak_topuz1 Merhaba sevgili anneler benim 15 dk önce suyum geldi ama hiç kasılma hissetmiyorum çantayı aldık doktora gidiyoruz bana ve bebişime dua edermisiniz?
Ayse001000 Basak_topuz1 yaaa inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah bizde 37.4 haftalık siz kaçsınız
Basak_topuz1 Ayyy kızlar bebişim şuan doğum pozisyonuna uygun değil dediler doktorum deneyecekmiş 10 15 dk önce böyle değildi inşallah döner normal doğum yapmak istiyorum çünkü dua edermisiniz
Merveaty Basak_topuz1 hayırlısı olsun canım benim pozitif doğum hikayeni bekliyoruzzzz sağlıkla al kucagına 🤍
Kbramhmt Basak_topuz1 son anda bile dönebilir hıc stres yapma sen hareketlerini yapmaya başla sağlıcakla al kucagına
Basak_topuz1 Kbramhmt doktorum döndürmeye çalıştı 2 kez 2.'si acıttı şuan başı vajinada dedi normal doğum günü gözüküyor bakalım
Nerican Kbramhmt Basak_topuz1 doktor nasıl döndürmeye çalıştı bende bugün gittim normalde başı aşağıdaydı şimdi Ters dönmüş dedi
Rumiars Basak_topuz1 kız 5 cm açıklıkla buraya nasıl yazabiliyon bacım masaAllah 5 cmde surunuyordum ben djdjdj ayyy masaAllah ne olur dua et bana ismim Rumeysa sağlıkla kolaylıkla normal doğumla kucaklayayim bende bebeğimi dualarim seninle benimde 💗