2prensesannesiiii Zorrrannelik 😂😂😂😂 bende bence bişey yok kız ben sağlık ocağında tansiyon ölçtüğümde kusmuştum ondan böyle olduuu düşük çıktı şimdi ölçüm yapıyorum 11/7 çıkıyor eee iyiiii
2prensesannesiiii onehappymoom en güzeli🥰🙏🏻 Bak açlık şekerim de 88 çıktı şimdi tansiyon 11-7 her şey iyi ben neden böyle strese giriyorum anlamadım ki drum bana adrenalin yaşatıyor 😂
onehappymoom 2prensesannesiiii ooo gayette güzel kizcemm maşallah böyle devam 👌🏻 kendi kendini strese sokma teyzoşta içerde stres oluyor sonra kırarım bacaklarını 😂😂😂
onehappymoom 2prensesannesiiii bak mesela demir depom 0.4 ahshah😂 serumla takviye yapılacak son aylar olduğu için yoksa kan gerekebilirmis doğumda vs ama onuda takmıyorum 😂
ilknrgl onehappymoom Benimde kanım çok düşükmüş 26 haftaligim 9 Muş kanım hap yutamiyorum kan şurubu içiyorum oda fayda etmiyor sağ saglim dogururuz inşallah
onehappymoom ilknrgl aslında tehlikeli birşey ben ilaç kullanıyorum yinede düşük serumla takviye yapılacak iki hafta sonra sende ihmal etme dikkat et ölüme kadar gidiyor Allah korusun
ilknrgl onehappymoom Bende korkuyorum aslında ama benmde yükselmiyor keşke banada serumla takviye yapsalar
onehappymoom ilknrgl haftan daha var diye yapmıyor olabilirler benim erken doğum riski olduğu için daha fazla dikkat ediyolar