Minnakkkk Var mı benım gıbı her sabah bugun de doğurmadım dıye annesine ablasına haber veren 😀 39+0 ım hala tık Yok hıc bı belırtı yok 😀😀
Akcasedanur Minnakkkk bende 38 haftalıgım ne bi sancı ne bi belirti tık yok sanırsam biz doğurmıycaz ömrümüzün sonun kadar 😂🙈
Bsk2101 Minnakkkk 39+4 le ben de varım. Hatta 2 parmak açıklığım olduğunu söylediler pazartesi günü muayenede ama benim kızın gelesi yok. Keyfini bekliyoruz 🤗
Esra___ Minnakkkk 39+2 ve 0 belirti 🤦🏻♀️ Daha kanala bile inmemişti Salı günü haftaya Salı tekrar kontrol var ben artık normal Doğum umudumu kaybetmeye başladım 😐 Kasım bebeleri içeriyi çok sevdi hiçbiri gelmeye niyetli değil 😂😂😂
Minnakkkk Akcasedanur durum tam da o ıste benım de 😀😀 lavaboya gıdıp nisan var mı dıye bakmaktan helak oldum 😀😀 bazen agrım oluyor nıyet ettım doğurmaya dıyorum bıkac saat sonra bakıyorum kı degıl 🤪🤪🤪
Akcasedanur Minnakkkk kesinlikle aynı durumdayız bende ne zaman idrara çıksam nişan geldi mi diye hem idrarıma bakıyorum hem iç çamaşırıma o kadar stresli geçiyo ki sanırım stresten doğuramıyoruz ama gevşemek ne mümkün heleki meraklıysak 😂🙈
Minnakkkk Akcasedanur keyıflerı yerınde herhalde dıyorum bıde hep erken bekledık bız sımdı de soğurayım beklıyoruz 😀 geçen kontrolde doktora hıc mı belırtı yok dıyorum kalmış 10 günün sabret ıste dıyor gülüyor 😀
Akcasedanur Minnakkkk aynı durum bende de var canım o kadar çok istiyoruz ki eşimle bian önce gelsin diye strese girdik ☺️
Minnakkkk rfzsB siz bizden de kıdemli olmuşsunuz 😀😀 allah yardımcın olsun canım en büyük korkum 40 tan sonraya kalmak 😀
Minnakkkk Akcasedanur eşim her akşam yeter kızım me beklıyorsun hadı hadı deyıp duruyor 😀 akşamları babasına naz yapıyor kızım galıba gündüz cok enerjı doluyum alsam oldu mu başlıyor agrılar 🙈🙈🙈
rfzsB Minnakkkk Allah razı olsun cnm, doktor 41 dolana kadar bekleriz dedi yarın yine bakacak,en geç ptesi açılma olmazsa sezeryan olacak dedi,artık korkularım başladı
Akcasedanur Minnakkkk aynı durumdayız gerçekten bu kadar mı aynı olur herşey 😂 bende gündüzleri enerjik oluyorum ama akşam olduğund ğrılar başlıyo hafif hafif 😂
Kaderyas0327 Minnakkkk amin aaammmiiiiinn inşallah tez zaman da şuan yoğun bir temizlik yapıyorum inşallah akşama doğururum temizlik yapıp doğuranlar çok onlardan biri olurum inşallah 😂🤲🙈😅😅😅😩
Tugba2907 Minnakkkk bende 38+3 gelmedi gelmiyor bi de kızlar erken gelir diyorlardı... her gün gel kızım diyorum 😜 Bende çok hareketliyim en başından beri demeli olmayınca olmuyor daha karnımızdaki sıpalara söz geçiremiyoruz yahu 🙈😆
Minnakkkk Bsk2101 bende açıklık falan da Yok nst ye gırdım cumartesı doktor uyuyor bı daha cektır dedı o derece keyfı yerınde yanı 😀😀 gercı benım çatı muaynem 36 da yapılmıştı belkı o zamandan bugüne açılma olmustur ama cumartesı bellı olur herhalde 😀😀
Minnakkkk Kaderyas0327 onu ben Pazar günü yaptım dıyorlar ınsan cok enerjık olurmus o gün dıye hergun enerjık olup bıseyler yapmaya çalışıyorum ama Yok çıkmıyor bı turlu 😀😀 bende dedı gıbı buzluga pasta yapıp koyuyorum hergun 😀😀
Minnakkkk rfzsB benım de doktorum beklıyor canım sezeryan yanlısı degıl cumartesı kontrolüm var benım de bakalım ne dıcek geçen hafta 40 dolsun haftada ıkı kez gorucez dedı ıns sezeryana gerek kalmaz