Elisamuco1 Bir sorum daha olacak size sezaryan yapınca kilo vermek zor oluyormuş sizce bu dogru mu normal dogum yapınca gidiyormuş falan ne alakası var sezaryan ile normalin saçma bence vermek isteyen her türlü verir bence
Bendenizanne Elisamuco1 bende göbek kalmıştı hafif yumuş yumuş ama çevremde incecik olanlar var yapı meselesi mi bilmiyorum
handeyss Elisamuco1 Sezaryenden sonra çoğu tanıdığım incecik oldu bence önemli olan sonraki beslenme tarzı hareketlilik birazda genetik tabi
Elisamuco1 Sila66 demi yani vermek isteyen insan her türlü verir biraz kilomuz var toplanmaz edemez falan diyorlar bu toplananlar nasıl toplanıyor
Bendenizanne Elisamuco1 evet bir de doğum sonrası karın egzersizleriyle toparlayabilirsiniz yeterki sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alalım ☺️
Bebekliannee Elisamuco1 veren her türlü diyet sporla verir. 93 ile doğuma girdim sezaryen oldum . Diyet ve sporla 63 kiloya indim. 30 kilo vermiş oldum.
Hallerimvarbenim Elisamuco1 Sezaryen oldum. Bir ayda aldığım bütün kilomu geri verdim yemeye devam ederek. Korse kullanmadığım halde göbek falanda kalmadı eski halime döndüm. Bence o doğumun şeklinden ziyade kişinin bünyesi ile alakalı
Elisamuco1 Hallerimvarbenim aynen ben mesela baya kilo aldım kendime inanıyorum veririm bebegim sağlıkla gelsin de gerisi hal olur
Minnosaannee Elisamuco1 ne alakası var arkadaşım . Ben üç tane normal doğurdum arkadaşım da la hep aynı dönemler de sezeryan doğum yaptı oda üç tane baksan ikimizde aynıyız hatta o benden daha fit 🤷♀️😅 kilodan şikayetçi okursan spor yaparsan normali de sezeryanlısı da aynı . Çoğu ünlü sezeryan oluyor bakıyorsun taş gibi .
Melo-fndkc Elisamuco1 ben doğum yapmadım ama etrafımda biliyorum sezeryan da normal doğum da yapan. Yan komşum çok güzel zayıfladı ama göbeği kaldı. Onun kız kardeşi de sezeryandı ama aşırı zayıfladı tığ gibi kıyafetle göbeği yok ama onun dediği de göbeğim kaldı. Normal doğumla iki doğum yapan yine çok zayıf olan bi tanıdığım var göbek falan yok kalmadı diyor. Sanırım olay minicik bi göbek kalması 😅
AzraFarah Elisamuco1 bence kişiden kişiye değişir o, ben sezeryan oldum,11 kilo gitmişti doğumdan sonra. Doğumla alakalı değil kişilere bağlı
Elisamuco1 Hallerimvarbenim iyi gitmiş bizim de gider ya hayırlsıı ile bi doğsun da minigim kilo hal olur