Hfz1818 Regle 4 gun kaldi erken gebelik testinde cok silik gördüm bugün kan verdim wnc 3.94 cikti yukselirmi kizlar dua edin bna nolur 5 ay once 24 haftada bebegimi kaybettim :(
Sariilayda16 Hfz1818 bende aynı şekildeyim daha 4 gün var adetime ama kaset testte var gözüküyor daha kan vermedim
Canimucizem Hfz1818 kişiden kişiye değişir kuzum rabbim gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin ben reglyden 6 gün önce 43 ile ogrenmistim
2208 Hfz1818 Bende aynı durumdayım ama benim regl 2 gün geçti dün kan verdim 5.21 sınırda çıktı 4gün sonra tekrar ver dedi inşaallah yükselir rabbim şu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah
Tuse18 Hfz1818 adetimden bir gün önce 3.73 çıktı adet günümde 25.23 çıktı yarın tekrar vericem bende bekliyorum
Sariilayda16 Canimucizem O zaman herkeste farklılık gösteriyor bu durum illa regl 10 gün geçmesi gerekmiyor kan için
Canimucizem Sariilayda16 tabi ki kişiden kişiye değişir bazılarının ilk hamileliğin de yüksek cikiyosa ikinci çocukta betası çok düşükte çıkabiliyor salgılanan hormona bağlı sanırım önemli olan iki katı artış
Canimucizem Nurca1 çok şükür yukseldi iki gün sonra 114 olmuştu iki kere kimyasal dan sonra mucize gibi geldi çok şükür bugün 12 haftalık olduk🧿
Melissatutar Bendr adetime 1 gun kala 6.4 cikti yani persembe gunu suan bekliyorum haftaya tekrar vericem