Night bebeklerimveben_ Arkadaşım kullanıyor çok memnun🌺 bende geçen hafta elektrolux markasını aldım ultimate 800 modeli oda çok güzel tavsiye ederim
alitalia Ben kullanıyorum canım speed pro çok memnunum 🌸 gayet iyi temizliyor günlükte hayatımı kurtarıyor
bebeklerimveben_ alitalia ben aslında hep kullanacağım evim çok büyük değil bide ses durumu nasıl kızım süpürgeden çok korkuyor
SinemSzgn Night bende o süpürgeyi kullanıyorum çok memnunum gerçekten koltuk ve yatak süpürme aparatı çok güzel 👍
incikaya Bende kırmızının bir üst modeli mavi olanı var bağlantı yerinden klipsi koptu yaptırdım dün yine aynı yerden kırıldı şimdiki aklım olsa kesinlikle dyson alırdım diye düşünüyorum
bebeklerimveben_ incikaya evet nerdeyse fiyatlar bile eş değer de ama ben bunun da memnuniyetini çok duyunca
alitalia bebeklerimveben_ hep kullanmaya da uygun bence. Sesi ilk derecede çok yüksek değil ama fırçalı başlık olduğu için çok sessiz de diyemem. Ben Teknosadan almıştım orda deneme şansım da oldu bir gidip bak istersen.