Melisdnz Haticee111 şeker yüklemesi yaptım canım çok şükür hiçbirşey çıkmadı gebeliğimin ilk haftalarından beri 2 hafta önde gidiyordu kilosu
Melisdnz Sunakarakoc evet ama ben yine kilo aldırıcı şeyler çok tüketmiyorum ona rağmen çok kilo almış ama gebeliğimin ilk haftasından beri 2 hafta öndeydi
Esin1 Melisdnz tesekkur ederim cnm valla zayif gibi geldi de korkmustum🙈 sonradan daha hizli kilo almaya basliyor heralde dimi
TazeAnnee6767 Melisdnz çok yedim ilk bbgmde hatta gece kalkıp kalkıp yerdm canm çektiği için kilo yapar diye sizden duydm simdk yinede almdi galiba bana cekms miyon olaraktan
Melisdnz TazeAnnee6767 yemekle alakası yok canım ya doğru dürüst yemek yemiyorum bile alıyor kendisi eşimde zayıf bende zayıfım sonunu neye bağlıycam hiç bilmiyorum 😀
Aysenur426868 Celikk66 valla anam hepsini yerin günlük 9 ay boyunca muz kasası oldu ev 🤣amma karnım kuccuk o yemeyke 4 kilo olması lazımdı bence genetik birazda
Celikk66 Aysenur426868 bende cok dikkat ederim öyle abartmam yemede hamile deilkende öyleydim bebis 4kilo olmus. Ablam cok yer cocugu 3kilo dogdu anlamadim bu isten😂😂