Melisdnz Busbuscee aklım çok karışık gidip geliypr sürekli hayırlısı olsun diyorum sizin içinde umarım en hayırlısı en kolayı olur 🙏
Busbuscee Melisdnz Allah neyi nasip ettiyse günün sonunda onu yaşayacağız ne kadar düşünürsek düşünelim o yüzden ben artk zamana bıraktım yaşayıp görelim ☺️🙏
Melisdnz Setny benim ki galiba bu aralar kahvaltıda çok tahin helvası yiyorum galiba ondan ben 36+0 doğum için 12 20 Nisan arası dedi
Setny Melisdnz aslında gergin 2 adet muz 2 adet yumurta bi avuç ceviz 1 kase yoğurt yemek dışında bunları muhakkak tüketiyorum 2 haftada 700 gr almıştı mesela bi ara saldım ondan oldu ama doktorda gayet iyi demişti 3200 doğar diyor 10 nisana kadar birazcık daha yüklenirsem iyi olucak
Neshmc Maşallah yavrulara ben ilk bebeğimi 37. Haftada 1900 2.bebeğimi yine 37. Haftada 2760.gr doğurdum üstelik gayet güzel beslendiğim halde yemekle içmekle alakalı değil malesef şimdi 3. bebeğimi bekliyorum hedefim 3 kilo 🤣 sağlıkla gelsinler inşallah 💜
bademli_puding Melisdnz kız bende eminim adet tarihimden kanıtlı yani 😂😂😂 doktor şaşırdı ee bu bebek çok büyük dedi 😂😂😂
Hilalttk16 Melisdnz maşallah 😅😅 bende 26+1 deyim 1324 gram 37 cm miş 🙊 eğer gelişimi böyle giderse benim bebişimde 4 kg civarında doğabilirmiş 🙊😅
Nurdan1604 Bende 26+4 deyim 💓 950 gram karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş baya moralim bozuldu bugün😞 sağlıkla gelsin tüm bebişler
Ayytacc Setny aslinda yediklerimede dikkat ederim ama kilo zayif aliyor anlamadim bende sapa saglam olsunlarda bi sekilde kilo alirlar