Narinsuu Kızlar az önce geldim doktordan 1680 dedi kiloya bana fazla geldi sanki. boyu da 40 a yakın dedi. Normali mi sizce ? Nstye de girdim 🤦
Narinsuu ozlmm123 şekerim var acaba ondan mı 🥺26 da baba 1100 gram demişlerdi ay Allah korsuun bişey çıkmasn da . Maşallah sizinki de haftasyla gayet uyumlu 💮
Busraakay_26 Narinsuu gebelik şekeri varsa biraz iri bebek oluyormuş ben de 30 hafta da 1700 dedi şeker olduğu için o yüzden diyet listeme çok daha dikkat etmem gerekiyor
ozlmm123 Narinsuu teşekkür ederim sizinkine de maşallah saflıkla kucağımıza alalım evet şeker olduğunda bebeğin kilosu baya önden gidiyormuş benim ilk kızımda hep az kilo alıyordu 3 kilo doğdu Buda okadar doğsa yeter saflıkla gelsinler
Narinsuu selinsmother oohh Maslalah 🧿😚tamam rahatladım tek şişko benmki değilmiş sağlıklı olsunlar da
Sila66 Narinsuu hayır 3 gun onde dedı boylu dedı boyuna gore kılosu guzel yanı ıkımız de uzunuz ondan 😂
selinsmother Narinsuu şeker yüklemesi yaptırmışmıydınız 🥰ben kusmalı gebelik geçirdim, biz 3 kilo doğmuşuz, eşimle boylarımızda çok uzun değil 163-178 bence ultrason yanılıyor ben hala bu kiloya güvenemedim 😂
Narinsuu selinsmother yaptırdım evet açlık şekerin yüksek çıkmış biraz dedi doktor diyet önerdi ama ben uygulamyrm. Doktor boy birebir doğru değildir dedi ben 168 eşim 183..bebeginz uuzn olabilir aslnda da kilodan korktum ben. Demek o da normalmis muz kefir ise yarıyor anlaşılan şükür
Narinsuu Mhtpflz evet bel ağrım var dedim nst istedi hemen benden önce 27 haftalık bir bebeği doğurtmş🥺
Yasmintanju Normal canım benimde 29 haftada 1.640 falandı 33. Haftada gittiğimde ise 2 kilo 600 olmuşdu şuan 35 kim blir ne kadar olmuştur
Yasmintanju selinsmother yok normal olucam ikinci bebek benim 🥰 ilki normaldı bi aksilik olmasa buda öyle gözüküyor
selinsmother Yasmintanju he evet doktor ikinci gebeliğin olsa normal olur ama ilk çocukta riske girmiyoruz dedi 🥰👍🏻 inşallah sağlıkla gelir bebişiniz
Yasmintanju selinsmother amin inşallah onlar iyilerde biz çok kötü oluyoruz 😞 şuan bacak ağrısından yürüyemiyorum eve kitlendim kaldım resmen su fazlalığı var şekerim biraz yüksek arada tansiyonum düşüyor ve kalp atışlarım hızlanıyor yemek yedikden sonra 🧘🏾😅😅