Canan23 Merhaba hanımlar ultrasona göre bir hafta önden gidiyormuşuz dr sormayı unuttum doğumu ultrason tarihine göre mi yoksa son adet tarihine göre mi alıyorlar bilgisi olan beni bi aydınlatabilir mi 🌸
Sibelbayram Canan23 önden gitmesinin sebebi varmı bana da aynısını söyledi ama benim şekerden şüphelendi
2prensesannesiiii Canan23 ultrason haftasına göre oluyor kuzum benim 2 arkadaşım bu ay başı doğum yapacaktı son adet tarihine göre 2 hafta falan önde gitti bebeklerinin haftası şubat son haftası doğurdular 38 haftalarında ama sata göre martta 38 haftalarına giriyorlardı
Canan23 Sibelbayram ilk üç ay tüm bebekler aynı seviyede ilerlermiş ama üç aydan sonra kimi haftasına göre önde kimisi geriden gelir dedi başka bi şey demedi ama bende ilk zamanlar gebelik şekeri çıktı bende ondan şüpheleniyorum
Sibelbayram Canan23 bizim ailede şeker hastalığı var ikinci hamileliğimde kızımda da şeker çıktı doktorum bu yüzden suphelendi
selinsmother Adet tarihine göre doğum oluyor 🥰 benim bebiş de 2 hafta önde gidiyor sadece kilosu fazla olursa sezeryan olmuş olacak