Kkkkkkkkkmmmmmmm Hem kız hem erkek hamileliği yaşayanlar hamilelikleri arasındaki farkları belirtileri yazabilir mi cinsiyeti merak edenler için
ygmrcglyncn Kkkkkkkkkmmmmmmm ilk cocugum erkekti bulantı kusma olmadı ikincisi kız yine olmadı yani ikisi arasında pek fark yoktu sadece kızda etten tiksindim hiç yemek istemiyorum
Eceee Kkkkkkkkkmmmmmmm oğlumda ilk 3-4 ay mide bulantısı ve koku hassasiyeti çok fazlaydı genellikle tuzlu ekşi şeyler canım istiyordu hiç nazlı değildim herşeyi yapabiliyordum şimdi ki hamileliğim kız inşallah 😂 hiç mide bulantım koku hassasiyetim olmadı bel ve sırt ağrımdan hiç iş yapamıyorum tatlıya bayılıyorum başlangıcından beri göğüs hassasiyeti çok var hala tam geçmedi oğlumda hiç olmamıştı
Ayur Kkkkkkkkkmmmmmmm benim oğlanda çok bulantom oldu ama kız ra daha da beter durumdayım 32 haftalığım hala geçmedi
[silindi] Kkkkkkkkkmmmmmmm ikisinde de tatlı yedim bol bol bu defa ekşi çekti canım acaba kız mı ki dedim erkekmiş 😱 bir türlü tutturamadım yeme işini
Gulcan0511- Benımkı net degıl ama gecen hafta erkege benzıyo dedı bunda asla ılkı gıbı degılım sureklı uyuyorum asla tatlı yıyemıorum mıdem cok rahat hep eksı yogurtlu seyler. Kızımda hep mıde bulantısı yasadım hep tatlı yedım dogurana kadar 😝
Ipek_2017 Oğlum da hiçbişeyden tiksinmemiştim. Şimdi kızıma hamileyim çay hiç içmedim içemiyorum. İlk 4 ay tatlı ağzıma süremedim. Kokusu bile baydı.7 aylığım şuan tatlı yiyorum tabi 💓
Sedadgr Eceee bende 8+2 haftalık hamileyim cinsiyeti bilmiyorum sabah bulantı kusma yok oglumda da olmamıştı ama acayip derecede göğüs hassasiyeti var kız olabilir mi acaba
Gulirmak Kkkkkkkkkmmmmmmm kızımda aşırı mide bulantım olmuştu mutfağın kapısından bile midem bulanıyordu o derece yanı 😂 şuan gene hamileyim cinsiyetimiz erkek tatlı yıyemıyorum fazla hep tuzlu ekşi bırde ilk 2 ay mide bulantılarım oldu ama aşırı değildi
3babymom Kkkkkkkkkmmmmmmm tum belirtiler aynıydı Üç hamilelik de aynı geçti cinsiyetler farklı oldu 😂
Kkkkkkkkkmmmmmmm Kızlar benim de ilk gebeliğim kızdı ilk günden 10. Haftaya kadar şiddetli bulantı oldu ama kusma yoktu. Bunda da 9 haftalığım 6. Hafta bulantılar başladı ama kızımdaki gibi şddetli değil ne olacak merak ediyorum