Nagihannn789 OzgeSrc bende doğumu Bilkentte düşünüyorum sizce orda mi yapmaliyim tavsiye ediyor musunuz
OzgeSrc Nagihannn789 kesinlikle tavsiye ederim ben herseyinden memnun kaldim doktorlari hemsireleri ilgi alaka temizlik her acidan cok guzeldi. Sormak istediginiz birdey olursa cevaplarim 🌸
Rmysarft Nagihannn789 bilkent şehir Hastanesiyle ilgili görüşüm denk geldiğiniz ebe doktor ve hemşirelere bağlı olacaktır o hastane de fazlasıyla yoğun
berivanarkac15 Rmysarft aman ne haddimize hemen köpek kovar gibi kovuyorlar tersliyorlar "bize işimizi ogretmeyin bırakın da rahat çalışalım"gibi egolu manasız sözler soyluyorlar insan çıt demeye korkuyor halbuki sadece olani biteni görmek istiyoruz hakkımız olarak kimseninde işine karismiyoruz bazıları o kadar aklı havadaki bebek karıştıranlara bile rastladık Allahtan erken müdahale oldu keşke herkes sizin gibi anlayışlı konuşsa 😏🤔
Findukli_Lokum Rmysarft verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederiz, Ankara’da doğum bile yapmayacağınız hastaneler hangileri?
Kubra-ulas Rmysarft en korktuğum şeylerden biri de bu 🤦♀️ Allah’ın izniyle Zeynep kamil de yapacağım doğumu. Bilen bilir Çok yoğun bir hasta. Bebeğin yanında biri olmasına müsade edilir mi bilmiyorum. Yanın da biri gitmek isterse gelmeyin derlerse yapabileceğimiz bir şey var mı bu durumda.
Rmysarft Kubra-ulas gelmeyin diye bir şey denilmez bebeğinizin yanında gitmeniz sizin temel hakkınız itiraz edin.
eylulasd1_ Rmysarft merhabalar yeni doğan aşısını yaptırmak istmesezsek onu doğum öncesinde mi söylemeliyiz, doktora mı yoksa hemşirelere mi bildirmemiz gerekiyor, bunun için izin alınıyor lu öncesinde. Bilgi verirseniz çok sevinirim 🌸
Rmysarft eylulasd1_ hemşirelere ve doktora söyleyebilirsiniz genel de sorulur isteyip istemediğinizi ama sorulmaması durumunda yaptırmak istemiyorsanız öncesinde söyleyin hemşirelere
Hamalp Rmysarft Ankara da bikkent şehire gidiyorum 2.yi orda doğum yaptım direkt bana verdiler bebeği öyle aileye de gösterelim yapmadılar her anımda yanımdaydi
Rmysarft Hamalp hemşireler yapmıyor aileye de gösterelim diye başka insanlar hemşirelerin elinden almaya çalışıyorlar.
Rmysarft Melson20 bizim ülkemize gelmesi gereken sistem bahsettiğim hastaneler o kadar yoğun ki bu yoğunlukta haliyle ilgisizliği doğuruyor bu yüzden çoğu anne özel hastaneleri tercih ediyor. Şanslısınız:)
tubimom Rmysarft Sakarya devlet Hastanesi’nde doğum yaptım 4 buçuk yıl önce bebeği direk benim kucağıma verdiler odamıza beraber geldik 😄
Rmysarft Ozgeguney depend 1 tane 10 lu hastane çıkışı ve bolca bez almalısınız almamanız gereken ise ben her zaman anneye emmeyi öğretilmesini alıştırılmasını isterim bu yüzden sağma pompalarına karşıyım aksi durumunuz yoksa alınmamalı
Suasli Rmysarft ne güzel söylemişsiniz keşke bazı şeyler seçimimize kalsa bulunduğum ilde özel hastane yok klinik var doktorum şehir dışında özel hast ile anlaşmalı doğum yaptırıyordu şu an yaptıramıyor seçim şansımız yok maalesef şehir hastanesi dışında 😞
Rmysarft Suasli olsun şehir hastaneleri de teşekküllü hastanelerdir dediğim konularda dikkatli olursak her şey yolunda gidecektir:)