Merhaba anneler sizlere hastanede çok karşılaştığımız can sıkıcı durumları anlatmak istiyorum tedbirli olmak açısından. Yenidoğan bölümünüde özellikle kalabalık hastanelerde çok fazla doğum oluyor o yüzden ne olursa olsun bir tane yakınınız bebeğe sahip çıkmalı o kadar çok karşılaşıyoruz ki bebeği babasına götürürken ya da annesine götürürken elimizden alıp ona buna göstermek isteyenler almaya çalışanlar inanın bu olayları yaşıyoruz ve anne doğumdan sonra yorgun olacağı için bebeğin testlere gitmesi için yanınızds bilinçlendirdiğiniz bir yakınınızı bebeğin başından ayrılmamasını söyleyin. Özellikle kalabalık büyük devlet hastanelerinde doğum yapacaklar için söylüyorum. Bu birinci uyarmak istediğim konu. İkincisi de hastanenin ameliyathane şartlarını ve doğum planlarını araştırarak hastane seçmeniz. Bir çok hastanede çalıştım ankara da kendim bile doğum yapmayacağım bir çok hastane gördüm. Sonuçları kötü olabiliyor yetersizlik kötü bir durumdur. Anne için kötü deneyim yaşatıyor. En muzdarip olduğum ve sizlerinde bilmesi gereken şeyleri söylemek istedim. Tedbirli ve araştırmacı olalım👌🏻